Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boeyi boey gibi gelişime açik ama henuz o seviyede olmayan birisiyle doldurulur 7m€a gayet

Boey geldiginde mesela bu seviyelere gelecegini hic kimse tahmin edemedi. Biz yetiştirdik simdi omurganin parcasi oldu. Yeniden yapabiliriz
Şükrü 3 adamı da aynı anda satmak mantıklı mı? Tek oyuncu değil bahsedilen.
Ayrıca Boey peçeteden kendi imkanları ile geldi.

Şükrü 3 adamı da aynı anda satmak mantıklı mı? Tek oyuncu değil bahsedilen.
Ayrıca Boey peçeteden kendi imkanları ile geldi.

Boey üzerinden konuşuyorum ben.

Gerçek şu ki Nelson Boey Zaniolo muhtemelen satilacak, Rashidle Ikardinin durumu belirsiz. Uc topcu gitmek istiyorlarsa yapacak bisey yok

Geri kalanlar Torreira Apo Kerem ve Muslera bu takimin omurgasi olmaya devam edecekler. Torreira bana gore en onemli oyuncu - o giderse y'yi yeriz

Boey üzerinden konuşuyorum ben.

Gerçek şu ki Nelson Boey Zaniolo muhtemelen satilacak, Rashidle Ikardinin durumu belirsiz. Uc topcu gitmek istiyorlarsa yapacak bisey yok

Geri kalanlar Torreira Apo Kerem ve Muslera bu takimin omurgasi olmaya devam edecekler. Torreira bana gore en onemli oyuncu - o giderse y'yi yeriz
Rashica pek istenmiyor, o bölgeye daha iyisi düşünülüyor Erden den anladığım.
Nelsson ve Zaniolo nun çıkış maddesi belli. Onun altına satmak o maddeyi niye koydurdun dedirtir.

Haziran temmuz transfer dönemlerinin en cins ayları, hiçbir iyi oyuncu bu aylarda buraya gelmeyi istemez, yine kadroyu Ağustos ortasından sonra kuracağız gibi, o yüzden eldeki adamları boklamayi bırakalım, Sergio mertens bunlar bizi taşıyacak şampiyonlar ligine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt