Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha transfer dönemi bile açılmadı resmi olarak 1 hafta var. Kamp dönemi Temmuz başı gibi olacak o yüzden önümüzdeki hafta sol bek, orta saha hatta belki de forvet bitebilir 26'sında KAP'a bildiririz. En geç 3 Temmuz'a kadar 3 transfer bitireceğimizi düşünüyorum.

ŞL ne katılıp katılmadığımız belli olana kadar Yıldız oyuncu getiremeyiz sanmıyorum.

20230618_003701.webp

Cem Uzan’ın Icardi’nin yanı sıra Pulisic transferini bitireceği ancak Motorola davası nedeniyle oyuncunun gelmek istemediği söylendi bana

muslera
boey nelsson abdül angelino
torreira renato
rashica zaniolo kerem
icardi

barıs alper varken

burda rashica falan istiyonuz

sonra neden oynamıyor bunlar
Baris alper gelismekte olan oyuncu dar alanda meziyetleri sinirli patlama gucu yuksek oyun zekasi ve teknigi dusuk tum sezon ayni performansi verirmi bence vermez bir ara sinan gumus icinde aynilari soylendi

Raschica cok dengeli dar alanda etkili acik alanda fena degil oyun gorusu daha iyi ayni mevki oyunculari olsada repertuarlari tamamen farkli iki tip ikiside kadroda olmali maca gore oynamalilar

Ne güzel sponsor olucam futbolcu getiricem ayağına her sene bedava reklamını yap artık yemiyoruz. Hala bu tür haberlere inanan varsa afiyet olsun.

Ben direk cahilmisim yeni gordum ya da ilk kez gordum boyle bir demec verdigini. 2002'de secim zamani soyledigini hatirliyorum da sonradan ilk kez sahit oldum hos gerci sponsorluk veremez ancak belki araci olur onun icinde kendisine ihtiyac oldugunu sanmiyorum.

zaniolo bir sonraki resmi maça türban ile çikacakmış.

kaynak:

"uğur bugüngeniş"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt