Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.438
- 18.642
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Duyum getirdim
Değerli arkadaşlar,
İtalyan aygırımıza gelen 32.5 milyon euroluk teklif mevcut, vedalaşacağız sanırım kulübü teyit ettiremedim henüz.
Kalmasını ve CL de oynamasını bu forma ile çok isterdim.
Üzücü haberimiz bu.
video isterizA sporda Reha Kapsal canlı yayında osurdu
Gitmek isteyeni tutmayacaksın Guardiola sırf arıza çıkarıyor gitmek istiyor diye Cancelodan vazgeçti Boey yeri dolmayacak bir bek değilmarcao gitti de noldu. gitmek için kendini paraladı, sevilla büyük ihtimalle sepetleyecek şimdi
Alex İwobiyi tutun getirin seneye sözleşmesi bitiyor şampiyonlar ligi oynamak istiyor 8 oynar 10 oynar kanat oynar
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gitmek isteyeni tutmayacaksın Guardiola sırf arıza çıkarıyor gitmek istiyor diye Cancelodan vazgeçti Boey yeri dolmayacak bir bek değil
V2109 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
hücum katkısı çok iyi
Ayrılmak istiyor kulübünden şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyor top 6 takımları almaz ordaki belki Newcastle isterse isterYaw nasıl getiriyorsun İwobiyi adam evertonin as oyuncusu güzel de katkı verdi yaşı 27 hangi mantıkla bu transferin oluru olduğunu düşünüyorsun
İyi oyuncuyla yeri dolmayacak oyuncu arasında fark var, Nelsson ve Boey iyi oyuncular ama oyuncu tiplemesi bakımından yeri dolabilecek adamlar
Bu ülkenin en çok taraftarı en çok kupası olan son şampiyon olan ve şampiyonlar ligine giden takımı biziz fakat bize sponsor gelmiyor böyle yolluk 20m çok büyük para
Yüzde 90 sallıyor ama gaz prom devletle çok ilişkiliPutin ne alaka lan
Bunlar gelip geçici şeyler 30 milyon yıllığı bırakıp Metin Oktay kalksa mezardan bize gelmezBen İcardi nin 2 ay sonra kampa katılacağını düşünüyorum.Once güzel bir tatil yapar gezer dolaşır sonra gelir.Galatasaray yerine başka takımda oynayacak adam Galatasaray formasıyla felan antrenman yapmaz.