- 29 Temmuz 2011
- 17.437
- 8.916
- 1.738
Ahmet denizci üstadı uzmeyecektik ivedi şekilde forumumuza davet edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalite düstü. 3 türk zor cikiyor.
Yine de bazi etkili oyuncular izledik ama bunlarin cogu yas olarak ilerlemis veya büyük takimda bu performansi göstermesi zor olan isimler.
-Umut Nayir
-Borja Sainz
-Valon Ethemi
-Ali Sowe
-Diagne
-Borini
-Guilherme
-Calvo
-Soner
-Yasin Özcan
-Badou
-Belhanda
-Cheriff
-Kevin Rodrigues
-Yusuf Sari
-Yusuf Özdemir
-H.Wright
-Fernando
-Leo Duarte
-Bertug Yildirim
vs. iyi izlenimler birakti
Millete bakacağına kendi bak bana sallayıp duruyorsun.@Samet Nalbant geçen yıl kendi duyum veriyordu bence en komik onun sallamasi..
Duyum işi heyecan veriyor bir hareket getiriyor nöbete ama duyumculugun sonu genelde küfür kıyamet bitiyor
Çoğunun ortak özelliği büyük takımların eskileri olması önceden sınır yokken bulup getiriyorlardı. Trezeguet diagne gibi işlerde Kasımpaşa çok iyiydi özellikleKalite düstü. 3 türk zor cikiyor.
Yine de bazi etkili oyuncular izledik ama bunlarin cogu yas olarak ilerlemis veya büyük takimda bu performansi göstermesi zor olan isimler.
-Umut Nayir
-Borja Sainz
-Valon Ethemi
-Ali Sowe
-Diagne
-Borini
-Guilherme
-Calvo
-Soner
-Yasin Özcan
-Badou
-Belhanda
-Cheriff
-Kevin Rodrigues
-Yusuf Sari
-Yusuf Özdemir
-H.Wright
-Fernando
-Leo Duarte
-Bertug Yildirim
vs. iyi izlenimler birakti
Ahmet denizci üstadı uzmeyecektik ivedi şekilde forumumuza davet edilmeli
Hüsnü kolpaladığımızı elli kere söyledik@Samet Nalbant geçen yıl kendi duyum veriyordu bence en komik onun sallamasi
Ben beğeniyordum oynarken topla ileri çıkışları boeyden iyi çizgiye inip içeri girmeyi falan seviyor driblingi olan bi bek bence tutarsa boeyi unutturur artı olarak yerliharbi mi rts
Sampiyonluk yolunda forma giyen her topcu kimi az kimi cok fayda sagladilar. Senin bir iki puan verdigin bazilari cok kritik isler yaptilar. Ya da hoca sans vermediyse Ross gibi birinin ne sucu olabilir ki katki verip veremeyecigini bilemezdik.Geçen sene yaptığımız transferler
1 ile 5 arasında değerlendirme:
Fiyat, performans, şampiyonluk yolunda verdiği katkı, satılabilir olması vs
Zaniolo 4
İcardi 5
Torreira 5
Midsjo 2
Yusuf demir 1
Abdülkerim bardakçı 5
Dubouis 3
Mertens 3
Sergio 4
Ross 1
Kazımcan 4
Seferovic 1
Kaan Ayhan 2
Mata 1
Rashica 4
Adekugbe 3
Total 16 olup, 6 transferden doğru düzgün katkı alamadık. Alabildiklerimiz ise çok iyi aldık. Sizin değerlendirmeniz nasıl?
Ben gördüğümü yazdım sen de yazabilirsin her transfer tutacak diye bir şey yokSampiyonluk yolunda forma giyen her topcu kimi az kimi cok fayda sagladilar. Senin bir iki puan verdigin bazilari cok kritik isler yaptilar. Ya da hoca sans vermediyse Ross gibi birinin ne sucu olabilir ki katki verip veremeyecigini bilemezdik.
Ben de yazdimBen gördüğümü yazdım sen de yazabilirsin her transfer tutacak diye bir şey yok
Geçmiş Yıl Transfer Değerlendirmesi
Geçen sene yaptığımız transferleri 1 ile 5 arasında değerlendiriyoruz. Fiyat, performans, şampiyonluk yolunda verdiği katkı, satılabilir olması vs gibi kriterlere göre düşünebilirsiniz. Zaniolo 4 İcardi 5 Torreira 5 Midsjo 2 Yusuf demir 1 Abdülkerim bardakçı 5 Dubouis 3 Mertens 3 Sergio 4 Ross...www.gscimbom.com.tr

Millete bakacağına kendi bak bana sallayıp duruyorsun.
hüsnü ortamı germeBen en azından duyumculuk kasmadim bir dönem yoksa eleştiren elestirir ..
Bir de sana sallamayacagim da kime sallayacagim la bir tane isabetli duyumun çıksin saygı duyacağım söz
Nevese bir yılda 25 maaş da vardır tam bir oha.Wolves have agreed a 55m euro (£47m) deal to sell captain Ruben Neves to Saudi Arabia's Al Hilal.
waybe
yuhbe
hüsnü ortamı germe
Patlatmis yinekolpayiduyumu