- 3 Haziran 2015
- 57.441
- 66.669
- 4.143
TV den de izleyebilirlerdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arif abi senin çekilişten Andone forması kazandiydik teşekkürler tekrarda, adama baktım dün adamın kariyeri bitirmişiz yav sen o dönem niye Andone yükseldin harbiBen de yazdim![]()
Daha 26 yasindaymisWolves have agreed a 55m euro (£47m) deal to sell captain Ruben Neves to Saudi Arabia's Al Hilal.
waybe
yuhbe
Geçen sene yaptığımız transferler
1 ile 5 arasında değerlendirme:
Fiyat, performans, şampiyonluk yolunda verdiği katkı, satılabilir olması vs
Zaniolo 4
İcardi 5
Torreira 5
Midsjo 2
Yusuf demir 1
Abdülkerim bardakçı 5
Dubouis 3
Mertens 3
Sergio 4
Ross 1
Kazımcan 4
Seferovic 1
Kaan Ayhan 2
Mata 1
Rashica 4
Adekugbe 3
Total 16 olup, 6 transferden doğru düzgün katkı alamadık. Alabildiklerimiz ise çok iyi aldık. Sizin değerlendirmeniz nasıl?
Patlatmis yinekolpayiduyumu
Hani engellemistin lan beni düdükbolpa bemal
Araplar bir de din kardeşi olacaz. Bir bize iyilikleri dokunmadi puhhWolves have agreed a 55m euro (£47m) deal to sell captain Ruben Neves to Saudi Arabia's Al Hilal.
waybe
yuhbe
Rica ederim de benim ne sucum var simdi? Gol atamaz olmustuk kabiz futboldan dolayi garibim geldi iki gol cakti onun icin oyle yaptiydik. Store'lardan birine git " And done" olarak degistir istersenArif abi senin çekilişten Andone forması kazandiydik teşekkürler tekrarda, adama baktım dün adamın kariyeri bitirmişiz yav sen o dönem niye Andone yükseldin harbi
Felix çok daha iyi ama Reyna da baya iyi. Felix'i alamayız ya da hülle bir transfer için geçici olarak alırız o da Mendes ayarlarsa, fakat Reyna için €15m bandında bir fırsat çıkarsa gayet gerçekçi olarak alabiliriz. Reyna'yı hem rehabilite etmemiz gerekir (ABD milli takımında bile gözden düştü, Dortmund'da problemleri olan ve son birkaç sezonu sakatlık ve/veya hocaları yüzünden oynamamakla geçti), hem sakatlık problemlerinin bitmesini ummamız, hem de geliştirmemiz; fakat her şey yolunda giderse €60m'lik bir oyuncuya dönüşebilir.Reyna mı felixmi bonservisi de düşünerek.
Ne yapicaz mesela Beka Bekayi bize ne artı katacak sadece hareketli bir oyuncu olması mi isteme sebebin yoksa bize karşı az biraz iyi göründüğü için mi lokomotif maçında?beka beka transferi icin devreye girmeliyiz bjk alıyormus
Abi ne bileyim dün aklima geldi bugün de seni görünce yazayım dedim hem bu adamın dişe dokunur performansını da hatırlayamadım tek aklıma gelen sekansı, Belhanda'nin pasında karşı karşıya kaçırmıştı Madrid maçında.Rica ederim de benim ne sucum var simdi? Gol atamaz olmustuk kabiz futboldan dolayi garibim geldi iki gol cakti onun icin oyle yaptiydik. Store'lardan birine git " And done" olarak degistir istersen
Bu arada baska sakatlamak istedigin biri varsa formasini verelim.