Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene yaptığımız transferler
1 ile 5 arasında değerlendirme:
Fiyat, performans, şampiyonluk yolunda verdiği katkı, satılabilir olması vs

Zaniolo 4
İcardi 5
Torreira 5
Midsjo 2
Yusuf demir 1
Abdülkerim bardakçı 5
Dubouis 3
Mertens 3
Sergio 4
Ross 1
Kazımcan 4
Seferovic 1
Kaan Ayhan 2
Mata 1
Rashica 4
Adekugbe 3

Total 16 olup, 6 transferden doğru düzgün katkı alamadık. Alabildiklerimiz ise çok iyi aldık. Sizin değerlendirmeniz nasıl?

- Midsjö'ye 3 veririm ben her şeye rağmen. Zaten rotasyon için almıştık çünkü.
- Mertens'e kontratı çok uzun da olmadığı, samimi bir aidiyet gösterdiği ve o yaştaki bir yıldızdan beklenmedik derecede mücadele ettiği için 3,5 veririm.
- Rashica da 4,5 alır bence.
- Sergio için fiyat maliyet gibi kriterleri dikkate alacaksak, özellikle kontrat uzunluğunu da düşünürsek 3,5 veririm, hatta 3 bile olabilir. Şimdiden CL'de bu orta saha olmaz, yerine adam lazım diye düşünüyoruz.
- Ross'tan hiç verim alamadık farkındayım ama sakatlık geçirdiğini dikkate alıp, gençliğini ve potansiyelini koruduğunu dikkate alarak, maliyetine de oranla şimdilik 1,5 diyorum.
- Adekugbe de bence anca 2,5 olur. Beklentinin bile altında kaldı diye düşünüyorum.
- Kazımcan ilk senesinden bu seviyeye çıkması, yerli oluşu, potansiyeli falan hepsini dikkate alırsam 4,5 veririm.

Gerisinde puanlamana katılıyorum.

Arif abi senin çekilişten Andone forması kazandiydik teşekkürler tekrarda, adama baktım dün adamın kariyeri bitirmişiz yav sen o dönem niye Andone yükseldin harbi
Rica ederim de benim ne sucum var simdi? Gol atamaz olmustuk kabiz futboldan dolayi garibim geldi iki gol cakti onun icin oyle yaptiydik. Store'lardan birine git " And done" olarak degistir istersen :)

Bu arada baska sakatlamak istedigin biri varsa formasini verelim.

icardi olacaksa dembeleye yazıldığı gibi paralara gelip yedek oturmaz, oturmasın zaten.

Reyna mı felixmi bonservisi de düşünerek.
Felix çok daha iyi ama Reyna da baya iyi. Felix'i alamayız ya da hülle bir transfer için geçici olarak alırız o da Mendes ayarlarsa, fakat Reyna için €15m bandında bir fırsat çıkarsa gayet gerçekçi olarak alabiliriz. Reyna'yı hem rehabilite etmemiz gerekir (ABD milli takımında bile gözden düştü, Dortmund'da problemleri olan ve son birkaç sezonu sakatlık ve/veya hocaları yüzünden oynamamakla geçti), hem sakatlık problemlerinin bitmesini ummamız, hem de geliştirmemiz; fakat her şey yolunda giderse €60m'lik bir oyuncuya dönüşebilir.

Yine de Felix öyle bir adam ki atıyorum iki yıllık kiralama fırsatımız olsa kendisini tercih ederim. İkisi de inanılmaz transferler olur ve Icardi'nin arkasına cuk oturur.

beka beka transferi icin devreye girmeliyiz bjk alıyormus

Rica ederim de benim ne sucum var simdi? Gol atamaz olmustuk kabiz futboldan dolayi garibim geldi iki gol cakti onun icin oyle yaptiydik. Store'lardan birine git " And done" olarak degistir istersen :)

Bu arada baska sakatlamak istedigin biri varsa formasini verelim.
Abi ne bileyim dün aklima geldi bugün de seni görünce yazayım dedim hem bu adamın dişe dokunur performansını da hatırlayamadım tek aklıma gelen sekansı, Belhanda'nin pasında karşı karşıya kaçırmıştı Madrid maçında.

Yusuf Demir'e ayarim bu sezon ama tapusu bizde o yüzden idare edeceğiz gerçi sakatlansa ergen triplerinden daha iyidir

Fy677peXsAAaUc_

Cem Uzani yalanlamisiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt