Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terzi’nin yasaklı kaynak listesine alınmasını oylamaya sunmak istiyorum. Maddison-Kovacic haberleri yapan adama dur denilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Burhan suan 2 ama dusunebiliriz
S. Turk 1>3 aldim
Di Marzio 1>2 aldim
ANK 1>2 aldim
Jalminha 3>4 aldim
Berkgol 3 suan, kalsin mi diye dusunmekteyim
samiyen haber 4 > 3
M. Ozcan 3>4
DHASpor 2>3
SabahSpor 3>4
Ajansspor 3>4
TRT Spor 3>4

Yeni:
@footmercato 3
@cmdotcom 3
@TheAthleticFC 3
@TerimSports 3
@MatteMoretto 3
@Santi_J_FM 3
@343_Digital 3
@SportsDigitale 4
@@telefoot_TF1 4
@EfrainAlvarezz 4
@TN_TransferNews 4

Sikeci juveye oyuncumuz ile anlaşmaktan ceza aldiralim

30 yaşında ki stopere iyi oyuncu olsa da Leanardo Bonucci için 30 milyon euro ödeyen Juventus bizden Zaniolo'yu almak için 30 milyon euroyu bile ödemek istemiyo.Psg o kadar iyi 1 bonservise aldığı oyuncuları ya ucuza ya da bonservissiz göderiyo Pablo Sarabia gibi ama Mauro İcardi'nin bonservisi için en az 10 milyon euro istiyo ki pazarlığa 15 milyon euroyla başladılar.Ne bu lan :D
Haberlerin çoğu yalan çünkü. Yabancı basında hiçbir söylenti rakam filan yok. Bizim duyumcular tüm detayları biliyo. Pazarlık yapılırken beraberlermis sanırım. Bak icardi Arap olayida patladı. Yalanmış federasyon başkanları açıklamış

Daha pahalıya satıp Milan küçülünce ucuza almışlardı o dönem.

Bir de Juve’nin maddi gücü gitti İtalyan Ali Koç bırakmıştı en son kulübü.
Hala sahipleriler diye biliyorum yalnız bu dava sebebiyle seneye Avrupa'da yoklar o yüzden yeniden yapılanmaya gidecekler bir de maaş bütçesini düşürmek istiyorlar mali davalar, ffp yüzünden. Juve bir İtalyan oyuncuya taktıysa ve istiyorsa bir şekilde alırlar o oyuncuyu. Eğer haberler doğruysa Zaniolo'yu da alacaklar bence Kulusevski'yi sattılar 30 milyona. Chiesa 50-55 Munih diyorlar. Gananto, Zaniolo, Scamacca, Frattesi gibi genç İtalyanları toplayacaklar yeni yapılanma ile diye düşünüyorum. Zaniolo- Juve olacaksa Kenan Yıldız'ı da araya sıkıştırmalıyız. 27.5+ Kenan Yıldız iyi olabilir.

S. Turk 1>3 aldim
Di Marzio 1>2 aldim
ANK 1>2 aldim
Jalminha 3>4 aldim
samiyen haber 4 > 3
M. Ozcan 3>4
@EfrainAlvarezz 4
@TN_TransferNews 4
DHASpor 2>3
SabahSpor 3>4
Ajansspor 3>4
TRT Spor 3>4

Yeni:
@footmercato 3
@cmdotcom 3
@TheAthleticFC 3
@TerimSports 3
@MatteMoretto 3
@Santi_J_FM 3
@343_Digital 3
@SportsDigitale 4
@@telefoot_TF1 4
S.Türk'e 3 bile fazla bir tane tutturduğu haber yok adamın.

Ozan Kabak niye bu kadar abartılıyor onu anlamıyorum. Zamanında çok iyi bir çıkış yapmıştı sonrasında kariyer tercihleri geriye götürdü doğru tercihler yapsa belki de daha da üst seviyeye sıçrayabilirdi ama olduğu nokta o paraları etmez. Nelsson ise tam bir istikrar abidesi bize gelmeden bile resmi maç sayısı 200'e yaklaşmıştı bizde 2 senedir gayet iyi forma giyiyor Danimarka milli takımında da ara ara oynamaya başladı. Nelsson 25'e gitti diyelim Ozan için maksimum vereceğim bonservis 7-7.5 m euro olur.

zaniolo 15 milyon artı. Sonraki satıştan pay: yüzde 20, ekstralarda vardır muhtemelen... 20 milyon ortalama satış artı futbolcuda ancak takasta kullanacağın futbolcu kar kalır. takastaki adam çok önemli olmakta..

o değilde bu yiğit twitterda bi kız yuzunden ask acısı cekmiş.adı sena mı ne.sonra siteyi ve survivor sevdalısı arkadaslarını terketmiş.baska hesap acmıs.kızlar yiğitden söz ediyodu alay eder gibi 1-2 sene önce,üzüldüydüm yiğit adına ama gecen arkamdan konustugu için yiğit ile olan empatimi bitirdim.

S. Turk 1>3 aldim
Di Marzio 1>2 aldim
ANK 1>2 aldim
Jalminha 3>4 aldim
samiyen haber 4 > 3
M. Ozcan 3>4
@EfrainAlvarezz 4
@TN_TransferNews 4
DHASpor 2>3
SabahSpor 3>4
Ajansspor 3>4
TRT Spor 3>4

Yeni:
@footmercato 3
@cmdotcom 3
@TheAthleticFC 3
@TerimSports 3
@MatteMoretto 3
@Santi_J_FM 3
@343_Digital 3
@SportsDigitale 4
@@telefoot_TF1 4
Terzi gazeteden ayrılıp kendi kanalına geçtikten sonra Ertem’e döndü. Düşürülse iyi olur. Bence bizim için kulüp Tier 0, Fabrizio Tier 1, diğerleri Tier 2’den aşağı sıralanmalı da konuşacak bir şey kalmıyor o zaman da😂. Liste iyi o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt