Transfer Nöbeti #2 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Talisca net olarak kulüpten ayrılır gelen her adam 30-40-50-100 m euro alıyor sözleşmeye %300-400 zam yapmazlarsa orada kalacağını hiç ama hiç sanmıyorum.

Avrupalı takımlarında listesindeki oyuncular gidiyor 1 eksildiği sürece sıra Zaniolo'ya gelecek.
gelmez.ben 3 gunde transferi gercekleşip,2 kez 11 de izlediğimiz,deprem yuzunden gelişine sevinemediğimiz adamın gitmesine karsıyım.gerekirse büyü yaparım

Zaniolo gidici olduğunu düşünüyorum ben de konuşulan paralar gayet iyi. Milli takım maçları bitince ortam daha da hareketlenir. Juve yeni yapılanmaya gidecek bunu da yeni genç İtalyanlarla yapmak istiyorlar sanırım. Zaniolo'da ciddi iseler bundan yararlanmak lazım eğer Zaniolo juve'ye gidecekse bu transferin içinde mutlaka Kenan Yıldız olmalı. 27.5 + Kenan Yıldız+ bonus/ pay gayet idealdir.

Kenan Yıldız hem 10 no hem de Kerem'i yedekler ve Yusuf'ta düşünüp yapamadığımızı Kenan ile çok rahat yapabiliriz çünkü Türk statüsünde oyuncu.

Rai Sport güvenilir değil, üstelik Zaniolo ile değil bizimle anlaşmaları gerekiyor. Zani Juventus taraftarı zaten, anormal bir durum değil. Ayrıca Kenan Yıldız nadir gurbetçi Fenerlilerden. Hem de TR’ye bu yaşta gelmez. Juve tamam dese de boşa kürek çekmek olur.

@aslandergi

Ziyech transferinde aynı anda 2 iddia ortaya atıldı

1) Al Nassr, Hakim Ziyech transferinde son aşamaya geldi.

🔗Fabrizio Romano

2) Avrupa’da kalmak isteyen Hakim Ziyech, Al Nassr’ın teklifini reddetti.

🔗Izem Anass

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt