- 2 Temmuz 2011
- 132.690
- 55.606
- 5.338
raisport ne yav,vermiyoruz istedigi kadar anlassın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
diego rossiyi maradona gibi anlatıyodu buJalminha'ya 4 diyorsak bence buna 3 demek daha doğru olur.
Forma ve stadyum sponsorumuz da NordSec falan olsun ister misin? NordSec Park, göğüse NordVPN, sırtımıza da OnlyGalatasaray yazar çıkarızVpnden girerdi yav![]()
Bu araplar piyasanın içine etti İcardi'de giderse sağlam küfürler hazırladım bu ibişlere.Piyasada kimi alacağız merak ediyorum boştaki ya da alınabilecek tüm yıldızlara saldırıyorlar.
iyi yapıyolar.zaniolo gitmesin tek,bütün alternatifleri alsınlar.Piyasada kimi alacağız merak ediyorum boştaki ya da alınabilecek tüm yıldızlara saldırıyorlar.
Bizim takip ettigimiz bir hesap, yasakli olamaz o yuzden.Yasaklı kaynak
Avrupalı takımlarında listesindeki oyuncular gidiyor 1 eksildiği sürece sıra Zaniolo'ya gelecek.iyi yapıyolar.zaniolo gitmesin tek,bütün alternatifleri alsınlar.
gelmez.ben 3 gunde transferi gercekleşip,2 kez 11 de izlediğimiz,deprem yuzunden gelişine sevinemediğimiz adamın gitmesine karsıyım.gerekirse büyü yaparımAvrupalı takımlarında listesindeki oyuncular gidiyor 1 eksildiği sürece sıra Zaniolo'ya gelecek.
İyi para vermezler gibi geldi. Bu olay iyi amaForma ve stadyum sponsorumuz da NordSec falan olsun ister misin? NordSec Park, göğüse NordVPN, sırtımıza da OnlyGalatasaray yazar çıkarız![]()