Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cago'ya göre yönetim Dybala almak istiyormuş ama hoca sıcak değilmiş.

1717707216671.webp

Transferi O. Buruk’a bırakmak riskli. Aurier, Angelino, Vecino gibi topçuları beğeniyor.

Dursun’un yaptırması daha riskli. Menajerlerinin kucağına oturtur kulübü.

Verimli bir transfer sezonu geçecek gibi hissetmiyorum. Bize yeni Boey’ler, Nelsson’lar, Barış’lar lazım. Orta sahaya net isimler alınabilir ama takımı dinamik oyuncular ile takviye etmezsek istediğimiz oyunu oynayamayız.

Transferi O. Buruk’a bırakmak riskli. Aurier, Angelino, Vecino gibi topçuları beğeniyor.

Verimli bir transfer sezonu geçecek gibi hissetmiyorum. Bize yeni Boey’ler, Nelsson’lar, Barış’lar lazım. Orta sahaya net isimler alınabilir ama takımı dinamik oyuncular ile takviye etmezsek istediğimiz oyunu oynayamayız.

Gerçek dışı

Muslera
Sağ bek
Stoperlerin en az biri
Köhn
Torreira
Mertens
Ziyech
İcardi
Yedek Forvet
Şu anda 9 kişi yabancı oluyor alınacak 3 yabancı sakatlık belasiyla uğraşmayan Torreira gibi istikrarlı adamlar olmalı...

Boey geçen sene başı 2-3 milyona sepetleniyordu aynı şekilde barış alpere bu sene basi 5-6 verseler taraftar sırtında taşırdı..Nelson devre arası iskartaydi şu an en önemli stoper..
Verdiğin örnekler de hep sabır ürünü olarak ortaya çıktı .. Gelen oyuncuya sabretmeyeceksek yeni BAY yeni boey bulamayiz..

bu claussu kaç kez izlediniz

kim boş zamanında marsilye maçı izliyor

Boey geçen sene başı 2-3 milyona sepetleniyordu aynı şekilde barış alpere bu sene basi 5-6 verseler taraftar sırtında taşırdı..Nelson devre arası iskartaydi şu an en önemli stoper..
Verdiğin örnekler de hep sabır ürünü olarak ortaya çıktı .. Gelen oyuncuya sabretmeyeceksek yeni BAY yeni boey bulamayiz..
Ben Okan Buruk’un oyunculardan verim almasını takdir ediyorum. O oyuncuların da formunun düşmesinin çeşitli sebepleri vardı. Okan hoca döneminde üst seviyeye çıktılar.

Ama transferde henüz güven verdiğini söyleyemem.

Dybala 8 m euro net alıyormuş saçmalık
Dybalaya vereceğim parayı daha az maaşa gayet denenebilinecek Gronbaek'e veririm daha iyi

taraftarın ÖğğğğğğBaşşşşhkaaaanbBiizeeDiBalAAAAbAşkaaaaaaaaan modu için para harcamamıza lüzum yok- lüksümüzde yok.

dipnot : avatarından tiskindim üstadım.

Ayhan akman kagit üstünde cenk ergün’ün yardimcisi gibi görünüyor ama daha cok erden timur ile calisti yapilan transferlerde

Transfer acisindan bir sorun olmayacak beyler,sorun uyum ve takim olma meselesi

Erden Timur bir aile ortami olusturdu,bu ortam basari getirdi

Futbol da saha ici kadar saha disi da önemli

Saha icinde Okan hoca mükemmel isler yapti rekorlar kirdi

Saha disinda ise Erden Timur ve ekibinin basarisi vardi

Erden Timur dan sonra nasil olacak bu bir soru isareti

Yoksa ben transfer de sorun olacagini hic zannetmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt