Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocamız futboldan anlıyor.
Saçma bi paylaşımHedef25in sırası değil
Haklı. Zaten 12 yabancı kısıtı var. 12 yabancının da 50 maç soru işaretsiz olması lazım Torreira misali.
canım hocam
Transferi O. Buruk’a bırakmak riskli. Aurier, Angelino, Vecino gibi topçuları beğeniyor.
Dursun’un yaptırması daha riskli. Menajerlerinin kucağına oturtur kulübü.
Verimli bir transfer sezonu geçecek gibi hissetmiyorum. Bize yeni Boey’ler, Nelsson’lar, Barış’lar lazım. Orta sahaya net isimler alınabilir ama takımı dinamik oyuncular ile takviye etmezsek istediğimiz oyunu oynayamayız.
Transferi O. Buruk’a bırakmak riskli. Aurier, Angelino, Vecino gibi topçuları beğeniyor.
Dursun’un yaptırması daha riskli. Menajerlerinin kucağına oturtur kulübü.
Verimli bir transfer sezonu geçecek gibi hissetmiyorum. Bize yeni Boey’ler, Nelsson’lar, Barış’lar lazım. Orta sahaya net isimler alınabilir ama takımı dinamik oyuncular ile takviye etmezsek istediğimiz oyunu oynayamayız.
İyi topçu ama çöküş döneminde, geçelim claussubu claussu kaç kez izlediniz
kim boş zamanında marsilye maçı izliyor
Ben Okan Buruk’un oyunculardan verim almasını takdir ediyorum. O oyuncuların da formunun düşmesinin çeşitli sebepleri vardı. Okan hoca döneminde üst seviyeye çıktılar.Boey geçen sene başı 2-3 milyona sepetleniyordu aynı şekilde barış alpere bu sene basi 5-6 verseler taraftar sırtında taşırdı..Nelson devre arası iskartaydi şu an en önemli stoper..
Verdiğin örnekler de hep sabır ürünü olarak ortaya çıktı .. Gelen oyuncuya sabretmeyeceksek yeni BAY yeni boey bulamayiz..
Dybalaya vereceğim parayı daha az maaşa gayet denenebilinecek Gronbaek'e veririm daha iyiDybala 8 m euro net alıyormuş saçmalık