Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Assignon Sanchez Abdul Kohn
Ambarat Torreira
Ziyech Rafa BAY
Icardi
Parayla yapilmasi en kolay kadro bu gibi

Diyelim ki Griezman geldi kanatta Ziyech ileride İcardi yine olmaz ki. İleri 4'lünün 2'si koşucu olmalı mutlaka.

Ziyech kalacaksa Rafa profili mantıklı çünkü savunma arkası koşusu atabilen golcü bir adam. Icardi de çevresini oynatan bir oyuncu. Koşu atmıyor hiç.

Ziyech - Rafa - Barış
Icardi

Barış - Griezman - Kerem
Icardi

Bana bu şekilde daha doğru geliyor.

Bizim ligde playmaker ozelikle kanatlar cok is yapiyor.

Feghouli
Ziyech
Quaresma
Ghezzal

bunlar cok rahat mac kazandirabiliyorlar, bir taraf bundan, bir taraf fizikli hayvan gibi dalabilen bir kanat oyuncusu.

Orta da, ara pasi atabilen, sut, sag ayak sol ayak, bir 10 numara, ve icardi gibi bitirici

10 numara olur

Bizim ligde playmaker ozelikle kanatlar cok is yapiyor.

Feghouli
Ziyech
Quaresma
Ghezzal

bunlar cok rahat mac kazandirabiliyorlar, bir taraf bundan, bir taraf fizikli hayvan gibi dalabilen bir kanat oyuncusu.

Orta da, ara pasi atabilen, sut, sag ayak sol ayak, bir 10 numara, ve icardi gibi bitirici

10 numara olur
İleri 4'lüden sadece 1 'i koşucu olursa çok tıkanıyor hücum. Daha kolay savunuluyoruz.

Ziyech araplara yanlamak istiyor bence oynaması bizim işimize gelir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benim bir saygisizligim olmadi herhangi bir renkdasima ya da efsanelerimize, Terim, Okan, Hagi, Sneijder, Taffarel, Muslera neyse... Saygisizligin bir siniri olmali. Ilk kez yapmiyor, yapsa hee der gecerim. Neyse, engelledim gectim.
Oluyor öyle üstad arada boş yapıp kafa dagitiyoruz görmezden gel boşver zaten hocaya bı saygısızlık olsa içinden geçeriz maksat mizah vs. Tabi hassas mevzularda dikkatli olmakta fayda var

kaan nelsson akerim köhn
torreira demirbay
ziyeş mertens
barış
ikardi
Kaan, Demirbay'dan -oyun anlayışına göre- çok daha uygun. Demirbay belki mertens yedeği olabilir. eldeki kadroya göre transfer yapılmadan.. Ancak transfer ile desteklenecekse Köhn, Demirbay, Ziyeş, Mertens yerine daha mücadeleci, alan kaplayan ve kapatan, kondisyonu ile de fark ortaya koyabilecek oyuncularla takım durdurulamaz. Dubua da bence yetersiz. ayrıca sprinter bir forvet şart özellikle avrupa maçlarında.. Kaliteyi arttırmak avrupa için elzem.. yoksa yerel ligde zaten durum belli..​

Bu sene 5. Yildizi takip sonraki sezon 7. olalim

1 sene kafa dinlemek gerek

Başarılı olmanın "laneti" kavramından dolayı o da olmaz ki ya... Yani başardıkça başaracak yeni şeyler oluşuyor. Bu sene zaten uzun zamandır yapılamayan üç sene üst üsteyi başarıp FB'nin 4'ünden önce 5. yıldızı takma ve arayı hepten açma hedefi vardı. Bir de üstüne yanına Acun'u alıp üstüne Mourinho ile son kozunu oynayan Ali Koç FB'sine son darbeyi vurarak karşı yakanın sarıldığı son ümitlerini iyice tüketme ve onları hepten krize sokma amacı bindi. Ama bunu başarsak bir sonraki sene de "bu kadar yaklaşmışken kendi 4 sene üst üste rekorumuzu tazeleme" hedefi olur. Tribünler yine "4 sene üst üste..." tezahüratı ile yankılanır falan... 4 sene üst üsteyi başarsan bu sefer rekoru tam kırıp 5 sene üst üsteye çıkarma fırsatını değerlendirmek istersin. O da olursa "artık buradan bu seriyi bırakmayalım, hepten TR'nin Bayern'i olalım" hedefi gelir. Yani kazandıkça her bir sonraki sezon tekrardan "yakın tarihimizin en önemli ve en prestijli şampiyonluğu" havasında oluruz gibi.

Ha bu sene bana bizim kendi iç işlerimizden ve olası TFF değişimi sonrası oluşabilecek konjonktürden dolayı aşırı zor geçecek gibi geliyor. O yüzden sonraki sezon için hayal kurmuyorum şimdiden ama sen yazınca olacağımız kafayı tahmin ettim.

Yaw yok sanki bir tek ben sacmaliyorum nöbette gün boyu ne sacmaliklar geçiyor sorunlu bu arkadaşımız galiba
Ben senin forumun bas trollerinden oldugunu bildigim icin cok sallamiyorum yaptigin sakalari falan. :D

Ama ilginc olan durum su, forumda hep troll yazilar yazarken Twitter'da yayin actiginizda cok ciddi konusuyorsun falan. Diyorum bu ayni adam mi yahu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt