Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.805
- 10.086
- 2.168
Şaheser olmuş kemalim van goghum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim ki Griezman geldi kanatta Ziyech ileride İcardi yine olmaz ki. İleri 4'lünün 2'si koşucu olmalı mutlaka.
Ziyech kalacaksa Rafa profili mantıklı çünkü savunma arkası koşusu atabilen golcü bir adam. Icardi de çevresini oynatan bir oyuncu. Koşu atmıyor hiç.
Ziyech - Rafa - Barış
Icardi
Barış - Griezman - Kerem
Icardi
Bana bu şekilde daha doğru geliyor.
İleri 4'lüden sadece 1 'i koşucu olursa çok tıkanıyor hücum. Daha kolay savunuluyoruz.Bizim ligde playmaker ozelikle kanatlar cok is yapiyor.
Feghouli
Ziyech
Quaresma
Ghezzal
bunlar cok rahat mac kazandirabiliyorlar, bir taraf bundan, bir taraf fizikli hayvan gibi dalabilen bir kanat oyuncusu.
Orta da, ara pasi atabilen, sut, sag ayak sol ayak, bir 10 numara, ve icardi gibi bitirici
10 numara olur
İleri 4'lüden sadece 1 'i koşucu olursa çok tıkanıyor hücum. Daha kolay savunuluyoruz.
Oluyor öyle üstad arada boş yapıp kafa dagitiyoruz görmezden gel boşver zaten hocaya bı saygısızlık olsa içinden geçeriz maksat mizah vs. Tabi hassas mevzularda dikkatli olmakta fayda varBenim bir saygisizligim olmadi herhangi bir renkdasima ya da efsanelerimize, Terim, Okan, Hagi, Sneijder, Taffarel, Muslera neyse... Saygisizligin bir siniri olmali. Ilk kez yapmiyor, yapsa hee der gecerim. Neyse, engelledim gectim.
Bu sene 5. Yildizi takip sonraki sezon 7. olalim
1 sene kafa dinlemek gerek
Ben senin forumun bas trollerinden oldugunu bildigim icin cok sallamiyorum yaptigin sakalari falan.Yaw yok sanki bir tek ben sacmaliyorum nöbette gün boyu ne sacmaliklar geçiyor sorunlu bu arkadaşımız galiba
Gelmez. Son günü bekleriz, fiyatlarda düşer hem. Ha birde CL'ye kalmamız lazım sonra transfer.10 güne transfer gelir mi acaba
Bizde transfer bitmezGelmez. Son günü bekleriz, fiyatlarda düşer hem. Ha birde CL'ye kalmamız lazım sonra transfer.
Bi kerede tam kadro girmeyiz play offlara ölüp ölüp diriliriz geneGelmez. Son günü bekleriz, fiyatlarda düşer hem. Ha birde CL'ye kalmamız lazım sonra transfer.