Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iş parayı veren düdüğü çalara bağlarsa fener alır ... biz ne vrirsek +1 +1.5 maaş verir bunlar.
20 tane yabancısı olup, sabah akşam övündükleri şimanski de ellerinde varken gidip Rafa'yı alırlarsa işi çığırından çıkarmış olurlar.

Moderatör tarafında düzenlendi:
20 tane yabancısı olup, sabah akşam övündükleri şimanski de ellerinde varken gidip Rafa'yı alırlarsa işi çığırından çıkarmış olurlar.
mantıkla davranmıyorlar artık ya - şampiyonluk gelsin gerekirse FFP o şu bu yazsınlar bize modunda gibiler.

fenerde mantık aramayı ben bu sezon gidişatında bıraktım.

sezon 18 temmuzda TFF seçimleri ile başlayacak....

hele hele Sevet midir nedir onu koysunlar - "Kırmızı düğmeye basınız" modunda 5 yıldız onaylatmaları falan filan hepsinin zamanlama planı yapılıyordur şu an eminim.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sağ bek olayı çok uzun süredir can sıkıcı. Kaldı ki ekonomi gereği hemen parayı verip alamıyoruz da. Normalde transfer dönemi başlar başlamaz sağ bek isminin belli olması gerekir, bakalım ne olacak.

geçen sene bu günlerde yazılan mesajlara baksak sol bek, 8 numara ve 10 ve yazmıştır herkes

bu sene sagbek 8 numara ve 10 numara

5. yıldızı alıp gelecek sene direkt Şampiyonlar ligine katılacağımız ve rakiplerin fişini çekeceğimiz dönemdeyiz ama yönetim buna izin verecek mi bakalım.

Sağ bek olayı çok uzun süredir can sıkıcı. Kaldı ki ekonomi gereği hemen parayı verip alamıyoruz da. Normalde transfer dönemi başlar başlamaz sağ bek isminin belli olması gerekir, bakalım ne olacak.
Bedava olmadığı sürece transfer döneminin başında ucuza adam alamazsın.

Önce piyasayı beklerler, gelen tekliflere göre bir ortalama belirlerler.

Bu sene tarihin en yüksek transfer bütçesini harcayabilirsin zaten harcama limiti açıklanacak bir kaç güne.

Geçen sene 2 milyar limitimiz varken 7 milyar lira gelir elde ettik, bu senenin geliri seneyeki harcama limitini etkileyecek muhtemelen 4 milyar liradan fazla limitimiz olacak.

Bek neyse de orta saha oyuncuları oldukça pahalı, geçen sene de böyleydi yine zor olacaktır o mevki.

mantıkla davranmıyorlar artık ya - şampiyonluk gelsin gerekirse FFP o şu bu yazsınlar bize modunda gibiler.

fenerde mantık aramayı ben bu sezon gidişatında bıraktım.

sezon 18 temmuzda TFF seçimleri ile başlayacak....

hele hele Sevet midir nedir onu koysunlar - "Kırmızı düğmeye basınız" modunda 5 yıldız onaylatmaları falan filan hepsinin zamanlama planı yapılıyordur şu an eminim.
Yıldız mevzusu TFF'nin değiştirebileceği bir şey değil diye biliyorum. UEFA'ya bağlı ulusal liglere verilen bir hak. Hatta kurumsal olarak çapı, şekli şemali bile var. Fener o yüzden beyaz ve küçük kullanıyor. O yüzden olması mümkün değil. Tahkim kararı da değişmiyor diye biliyorum. Yaptıkları sadece suyu bulandırmak.

Yıldız mevzusu TFF'nin değiştirebileceği bir şey değil diye biliyorum. Yıldız mevzusu UEFA'ya bağlı ulusal liglere verilen bir hak. Hatta kurumsal olarak çapı şekli şemali bile var. Fener o yüzden beyaz ve küçük kullanıyor. O yüzden olması mümkün değil. Tahkim kararı da değişmiyor diye biliyorum. Bu olay sadece suyu bulandırmak.
UEFA'ya bağlı mıdır yav ?

almanların farklı - italyanların farklı vs vs.

"federasynonu OK diyorsa banada OK" demez mi Uefa ?

Şaka maka Rafa Silva tam Türkiye Liginin topçusu. Fener'e giderse üzülürüm. Transfer edersek çok iş yapar bizde

UEFA'ya bağlı mıdır yav ?

almanların farklı - italyanların farklı vs vs.

"federasynonu OK diyorsa banada OK" demez mi Uefa ?
Yıldız dediğimiz şey ulusal lig başarısı üzerinden verilen bir statü. Bu ulusal ligi kurduran da UEFA. Kimileri 10 kimileri 5 yıl üzerinden yapıyor. Mahalli liglere bu statüyü atfetmek gibi bir şey söz konusu olamaz. Saçma da olur zaten.

UEFA'ya bağlı olmayan bir müsabakada oyunun kuralları bile farklı uygulanmış olabilir bu da global bazda bir anlam ifade etmiyor futbol adına UEFA açısından.

Rafa esprilerini çöpe atalim artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt