- 17 Ağustos 2009
- 44.168
- 33.280
- 3.448
Rafa, Fener'e gitmemeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
iş parayı veren düdüğü çalara bağlarsa fener alır ... biz ne vrirsek +1 +1.5 maaş verir bunlar.Rafa, Fener'e gitmemeli.
20 tane yabancısı olup, sabah akşam övündükleri şimanski de ellerinde varken gidip Rafa'yı alırlarsa işi çığırından çıkarmış olurlar.iş parayı veren düdüğü çalara bağlarsa fener alır ... biz ne vrirsek +1 +1.5 maaş verir bunlar.
mantıkla davranmıyorlar artık ya - şampiyonluk gelsin gerekirse FFP o şu bu yazsınlar bize modunda gibiler.20 tane yabancısı olup, sabah akşam övündükleri şimanski de ellerinde varken gidip Rafa'yı alırlarsa işi çığırından çıkarmış olurlar.
ulan comodalar
2 saat bana
hemen erden timuru iknaya gidiyorum
Bedava olmadığı sürece transfer döneminin başında ucuza adam alamazsın.Sağ bek olayı çok uzun süredir can sıkıcı. Kaldı ki ekonomi gereği hemen parayı verip alamıyoruz da. Normalde transfer dönemi başlar başlamaz sağ bek isminin belli olması gerekir, bakalım ne olacak.
Yıldız mevzusu TFF'nin değiştirebileceği bir şey değil diye biliyorum. UEFA'ya bağlı ulusal liglere verilen bir hak. Hatta kurumsal olarak çapı, şekli şemali bile var. Fener o yüzden beyaz ve küçük kullanıyor. O yüzden olması mümkün değil. Tahkim kararı da değişmiyor diye biliyorum. Yaptıkları sadece suyu bulandırmak.mantıkla davranmıyorlar artık ya - şampiyonluk gelsin gerekirse FFP o şu bu yazsınlar bize modunda gibiler.
fenerde mantık aramayı ben bu sezon gidişatında bıraktım.
sezon 18 temmuzda TFF seçimleri ile başlayacak....
hele hele Sevet midir nedir onu koysunlar - "Kırmızı düğmeye basınız" modunda 5 yıldız onaylatmaları falan filan hepsinin zamanlama planı yapılıyordur şu an eminim.
UEFA'ya bağlı mıdır yav ?Yıldız mevzusu TFF'nin değiştirebileceği bir şey değil diye biliyorum. Yıldız mevzusu UEFA'ya bağlı ulusal liglere verilen bir hak. Hatta kurumsal olarak çapı şekli şemali bile var. Fener o yüzden beyaz ve küçük kullanıyor. O yüzden olması mümkün değil. Tahkim kararı da değişmiyor diye biliyorum. Bu olay sadece suyu bulandırmak.
Hangi hoca??hoca makul seyler soyle
Yıldız dediğimiz şey ulusal lig başarısı üzerinden verilen bir statü. Bu ulusal ligi kurduran da UEFA. Kimileri 10 kimileri 5 yıl üzerinden yapıyor. Mahalli liglere bu statüyü atfetmek gibi bir şey söz konusu olamaz. Saçma da olur zaten.UEFA'ya bağlı mıdır yav ?
almanların farklı - italyanların farklı vs vs.
"federasynonu OK diyorsa banada OK" demez mi Uefa ?