Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ogc-nice-v-villarreal-cf-sela-cup-min.webp

Başkandan hocasına yöneticisine kadar herkes kamp dönemine kadar transferi işaret ediyor. İlk defa bu kadar dillendirildi hadi bakalım

Yanlis anlasilma olmustur ya

Sag bek-8 no banko

Mertensin yerine oyuncu etti 3

Hangisi gereksiz diyebiliriz ki
Yazı olsa mümkün de videoyu yanlış anlamamışımdır. Zaten Mertens kaldı, Ziyech kalıyor, Zaha da kalırsa bir yerler istediğimiz gibi dolmayacak. Yedek forvetin yerli düşünülme ihtimali bile yeterince ürkütücü. Allah korusun, İcardi kritik dönemde 5-6 maç kaçırsa, Erencan, Bertuğ filanla avuçlarız...

Serdarcim zorlama istersen, elinin altinda internet var

Imza parasi 7m iste. Yani senelik 4m aliyor ne uzatiyon

Git bonservisle al bakalim alabiliyonmu. Belese imza parasi tabi alacak. Alirken dusunecektik bu maliyetleri

Hadi gönder simdi gönderebiliyorsan. Nah gönderirsin gitmek istemedigi surece

Daha önce adı bizim ile anılmış Davide Datro Fofana yedek santraforluk için düşünülebilir. Gözden biraz düşmüş durumda.

3 ilk 11 oyuncusu kesin bence

belki mertens alternatifi genç ve mertens ile yarışacak biri olabilir diyordum ama rafa geliyorsa orası da 11 için alınıyor demektir

belki mertens alternatifi genç ve mertens ile yarışacak biri olabilir diyordum ama rafa geliyorsa orası da 11 için alınıyor demektir
Şöyle bir şey sanıyorum
Mauro
Bay-Rafa*-Hakim
Sofyan*-Lucas
Derrick-Abdülkerim-Davinson-*Transfer
Nando

Rafa ve Sofyan isimleri müspet gibi ancak sağ bek için net bir isim dönmüyor gibi.

Imza parasi 7m iste. Yani senelik 4m aliyor ne uzatiyon

Git bonservisle al bakalim alabiliyonmu. Belese imza parasi tabi alacak. Alirken dusunecektik bu maliyetleri

Hadi gönder simdi gönderebiliyorsan. Nah gönderirsin gitmek istemedigi surece
sen boş agresiflik yapıyorsun şu anda.

Okan Hoca kimsenin gitmediği senaryoda -temel isimlerden bahsetti- 3 ya da 4 dedi. Sağ Bek-8-10-yedek forver

Kanatta Kerem-Ziyech-Zaha-Tete 4’lüsünden 3’ü giderse Oğuz ve bir kanat daha lazım olur. Diğer ismi 11 oynayacak biri getiribiliriz o durumda ama yabancı sınırı zorlayacak bu senaryoda

kiralık dönecekler ile beraber toplam kaç yabancıyız oluyor
18 ya da 19 deniyordu

Muslera
Köhn
Dubois*
Nelsson
Davinson
Ross*
Torreira
Sergio Oliveira
Mertens
Cicaldau*
Mortuan* (? emin değilim yani a.gücü aldı mı geri mi geliyor)
Zaha
Icardi
Ziyech
Tete

burası 15
-------------
vinicius
aurier
Ndombele

3 kontrat bitip gidenler (18 idi)
-----------------------

sanki birisini unutuyorum ama.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt