Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.050
- 90.846
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Imza parasi 1kereligine mahsus. Simdi uzatma ve vinlaErden timurun ifadesi 3 yil 21 milyon
Uzatma ve uza lutfen
Serdarcim zorlama istersen, elinin altinda internet varImza parasi 1kereligine mahsus. Simdi uzatma ve vinla
Yazı olsa mümkün de videoyu yanlış anlamamışımdır. Zaten Mertens kaldı, Ziyech kalıyor, Zaha da kalırsa bir yerler istediğimiz gibi dolmayacak. Yedek forvetin yerli düşünülme ihtimali bile yeterince ürkütücü. Allah korusun, İcardi kritik dönemde 5-6 maç kaçırsa, Erencan, Bertuğ filanla avuçlarız...Yanlis anlasilma olmustur ya
Sag bek-8 no banko
Mertensin yerine oyuncu etti 3
Hangisi gereksiz diyebiliriz ki
Serdarcim zorlama istersen, elinin altinda internet var
Muhtemelen chelsea satmak isteyecektir. Yedek olacak bir forvete de 8-10 civarı bonservis verebilecek gücümğz yoktur sanırım rtaşDaha önce adı bizim ile anılmış Davide Datro Fofana yedek santraforluk için düşünülebilir. Gözden biraz düşmüş durumda.
Şöyle bir şey sanıyorum3 ilk 11 oyuncusu kesin bence
belki mertens alternatifi genç ve mertens ile yarışacak biri olabilir diyordum ama rafa geliyorsa orası da 11 için alınıyor demektir
sen boş agresiflik yapıyorsun şu anda.Imza parasi 7m iste. Yani senelik 4m aliyor ne uzatiyon
Git bonservisle al bakalim alabiliyonmu. Belese imza parasi tabi alacak. Alirken dusunecektik bu maliyetleri
Hadi gönder simdi gönderebiliyorsan. Nah gönderirsin gitmek istemedigi surece
Okan Hoca kimsenin gitmediği senaryoda -temel isimlerden bahsetti- 3 ya da 4 dedi. Sağ Bek-8-10-yedek forver3 ilk 11 oyuncusu kesin bence
belki mertens alternatifi genç ve mertens ile yarışacak biri olabilir diyordum ama rafa geliyorsa orası da 11 için alınıyor demektir
18 ya da 19 deniyordukiralık dönecekler ile beraber toplam kaç yabancıyız oluyor