Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhtemelen chelsea satmak isteyecektir. Yedek olacak bir forvete de 8-10 civarı bonservis verebilecek gücümğz yoktur sanırım rtaş

Keşke satsalar, pazarlık ve sonraki satıştan pay ile 6-7 milyona net alıanbilecek oyuncu. Müthiş güçlü ve teknik kapasitesi ortalamanın üzerinde. Burnley-City maçında izlemiştim biraz çok olgun oynuyor.

Batshuayi gelse şu an herkes sevinir ama maliyeti 3 yıl için 15 milyon civarı olur geri dönüşü sıfır bu adama 3 yıl 10 milyon yatırım yapsan maaş dahil hem benzer katkı hem de olası sonraki satıştan ucu açık bir gelir elde edebilirsin.

Kerem Demirbay- Jorginho- Lucas yaş olarak biraz sıkıntılı bir rotasyon olur gibi bence. Tabi Jorginho çok kaliteli bir isim o ayrı. Bir Berkan genç isim kalıyor.

Takımda bu kadar eksik varken köhn gitsin demek kimse kusura bakmasın simarikliktir.. Bu adam ne kadar kötü oynadı da böyle gömülüyor hayretle izliyorum
Ayriyetten köhn gitsin diyenler prag maçından sonra praciedomudur nedir ağızlarının suyu akıyordu köhn o adamdan 2 kat daha topçu yav

yabancı iyi futbolcu transferinde iki kulüp yine aynı oyunculara gidecek bu kaçınılmaz. Çünkü iyi oyuncuyu ülkeye getirmeye ikna etmek zor, ikna olunca da hem fb hem gs devreye giriyor iş ücreti yüksek verende bitiyor. Yani Rafa ülkeye gelmeyi kabul etse onlarda devreye girer adam belki başka teklifler için bekliyor. Hojberg işi de öyle iyi oyuncu ama ülkeye gelmeye ikna etmeye uğraşacan sonra fb devreye girip belki daha çok para verip alacak, transfer işleri kolay değil. Sen uğraş dur başkası kaymağı yesin., gizli yürütmek te kolay değil.

Şöyle transfer yapıcaz böyle transfer yapıcaz diyip de jorginhoya giderlerse küfür yerler

Kerem Demirbay- Jorginho- Lucas yaş olarak biraz sıkıntılı bir rotasyon olur gibi bence. Tabi Jorginho çok kaliteli bir isim o ayrı. Bir Berkan genç isim kalıyor.
demirbay bence torreira alternetifi kesinlikle değil ya

Kaan Ayhan'dır Berkanla beraber Torreira rotasyonu bende.

Demirbay ofansif ortasaha ve merkez ortasaha adamı bence yav

Bu sezon hayalim olan kadro

Muslera
Bissakka Davinson Abdülkerim Köhn
Torreira Tominay
Zaniolo Griezman Barış
İcardi

Avrupa için ligde bir yabancı çıkar yerli oynar ama griezman ve tominau imkansız ötesi

Zaniolo 20
Kerem 15
Tete 8

43 milyon euro bonservis yapıyor. Sağbek, 8, 10 için hiç transfer bütçesi yaratmasak bile kişi başı 15 milyon euro bütçemiz olması lazım satışlar yapılabilirse.. A klas üç oyuncu alınabilir. Wan Bissaka - De Paul/Hojbjerg - Talisca/Rafa/Griezman olabilitesi var..
Zaniolo 10-12
Kerem 8-10
Tete 3-5

Bunlar cok daha gercekci rakamlar. Bence o yazdiginiz 3 futbolcudan 43 milyon euro almamiz imkansiza yakin.

demirbay bence torreira alternetifi kesinlikle değil ya

Kaan Ayhan'dır Berkanla beraber Torreira rotasyonu bende.

Demirbay ofansif ortasaha ve merkez ortasaha adamı bence yav
Kaan artık aklımda sağ bek alternatifi olarak kalmış, hep atlıyorum. Bence de Lucas alternatifi Berkan-Kaan ya. Kerem çok farklı bir profil ama merkez rotasyonu olarak saymış idim ben de üstad

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt