Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.263
- 18.424
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen chelsea satmak isteyecektir. Yedek olacak bir forvete de 8-10 civarı bonservis verebilecek gücümğz yoktur sanırım rtaş
Ayriyetten köhn gitsin diyenler prag maçından sonra praciedomudur nedir ağızlarının suyu akıyordu köhn o adamdan 2 kat daha topçu yavTakımda bu kadar eksik varken köhn gitsin demek kimse kusura bakmasın simarikliktir.. Bu adam ne kadar kötü oynadı da böyle gömülüyor hayretle izliyorum
demirbay bence torreira alternetifi kesinlikle değil yaKerem Demirbay- Jorginho- Lucas yaş olarak biraz sıkıntılı bir rotasyon olur gibi bence. Tabi Jorginho çok kaliteli bir isim o ayrı. Bir Berkan genç isim kalıyor.
o küfrü sanki her türlü yiyecekler gibiŞöyle transfer yapıcaz böyle transfer yapıcaz diyip de jorginhoya giderlerse küfür yerler
Zaniolo 10-12Zaniolo 20
Kerem 15
Tete 8
43 milyon euro bonservis yapıyor. Sağbek, 8, 10 için hiç transfer bütçesi yaratmasak bile kişi başı 15 milyon euro bütçemiz olması lazım satışlar yapılabilirse.. A klas üç oyuncu alınabilir. Wan Bissaka - De Paul/Hojbjerg - Talisca/Rafa/Griezman olabilitesi var..
Cajuste yi mi istemişiz?konunun kulusevski ile alakası yok
yukarıda yazıyor cajuste konuşuyor diye
Kerem Demirbay- Jorginho- Lucas yaş olarak biraz sıkıntılı bir rotasyon olur gibi bence. Tabi Jorginho çok kaliteli bir isim o ayrı. Bir Berkan genç isim kalıyor.
Kaan artık aklımda sağ bek alternatifi olarak kalmış, hep atlıyorum. Bence de Lucas alternatifi Berkan-Kaan ya. Kerem çok farklı bir profil ama merkez rotasyonu olarak saymış idim ben de üstaddemirbay bence torreira alternetifi kesinlikle değil ya
Kaan Ayhan'dır Berkanla beraber Torreira rotasyonu bende.
Demirbay ofansif ortasaha ve merkez ortasaha adamı bence yav
Cajuste yi mi istemişiz?
Valla şuan handikaplı durumdalar zateno küfrü sanki her türlü yiyecekler gibi
Aslında Lucas yaşlı demek istemedim, ortalama yaşı yüksek bir rotasyon olur demek istedim. Jorginho 32 Kerem 31 Lucas 28. Yoksa Lucas yaşlı değil tabi.Lucas 27 yaşında daha