Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak juve girerse işin içine belki bi tık fazla koparabiliriz. juve revizyona gidecek kadroda, chiesayı falan satacaklar galiba

Zaha ile hikayenin böyle olması çok üzücü ya. Kalsa acaba değişir mi bir şeyler sorusu hep aklımı kurcalıyor. Zira geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuştu İcardi gibi.
Zaha hakkın hep söylüyorum gülüyorlar bana burada bizde kalırsa bizde prime açacak giderse gittiği yerde bu adam bu kadar kötü topçu değil İngiltere dışına ilk kez çıktı sendrom yaşıyor adam bence tutmamız gerekiyor

Acaba hangisi?

Mctominay.Uzun boylu(korner ve duran toplarda +1 stoper gibi faydası olur)Boyuna göre bayağı hızlı,ikili mücadelede çok iyi,şutlarıda sert ve iyi.Eksik olabilecek birşey yok gibi neredeyse ön libero için.Üstelik kuzeyli.Bunun üstü rodri.

Mctominay.Uzun boylu(korner ve duran toplarda +1 stoper gibi faydası olur)Boyuna göre bayağı hızlı,ikili mücadelede çok iyi,şutlarıda sert ve iyi.Eksik olabilecek birşey yok gibi neredeyse ön libero için.Üstelik kuzeyli.Bunun üstü rodri.
Savunmadan topu alıp bayağı bayağı oyun da kuruyor.

Ayrıca sahanın bizdeki videolarına bir göz atın derim adamın banko 7-8 asisti yenmiş Trabzon maçından sonra neden oynatılmadı sorgulanır ben iyi olacağını düşünüyorum

Zaha hakkın hep söylüyorum gülüyorlar bana burada bizde kalırsa bizde prime açacak giderse gittiği yerde bu adam bu kadar kötü topçu değil İngiltere dışına ilk kez çıktı sendrom yaşıyor adam bence tutmamız gerekiyor
Acaba duzelir mi diye 7 milyon maasli, 32 yasinda, hizini kaybetmeye baslayan ve ustune sacma sapan triplerde olan negatif enerji sacan bir adami tutmak ne kadar mantikli

Kolpacan terzi:

Rafa silva 5m imza senelik 7.5m maas istiyor

Acaba duzelir mi diye 7 milyon maasli, 32 yasinda, hizini kaybetmeye baslayan ve ustune sacma sapan triplerde olan negatif enerji sacan bir adami tutmak ne kadar mantikli
Negatif enerji saçtığınj düşünmüyorum mizacı öyle adamın her takımda öyleydi çok gülen birisi değil maaş konusunda evet doğru ama bu maaşla çokta elden çıkarabileceğimizi de sanmıyorum baştan verilmemeliydi o kadar yüksek maaş ben genede herkesi şaşırtacağım düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt