Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
samiyen rt atmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu ziyech bizi pişman edecek onu görüyorum simdidenŞöyle bir şey sanıyorum
Mauro
Bay-Rafa*-Hakim
Sofyan*-Lucas
Derrick-Abdülkerim-Davinson-*Transfer
Nando
Rafa ve Sofyan isimleri müspet gibi ancak sağ bek için net bir isim dönmüyor gibi.
Zaha hakkın hep söylüyorum gülüyorlar bana burada bizde kalırsa bizde prime açacak giderse gittiği yerde bu adam bu kadar kötü topçu değil İngiltere dışına ilk kez çıktı sendrom yaşıyor adam bence tutmamız gerekiyorZaha ile hikayenin böyle olması çok üzücü ya. Kalsa acaba değişir mi bir şeyler sorusu hep aklımı kurcalıyor. Zira geçtiğimiz sezon sakatlıklarla boğuştu İcardi gibi.
Mctominay.Uzun boylu(korner ve duran toplarda +1 stoper gibi faydası olur)Boyuna göre bayağı hızlı,ikili mücadelede çok iyi,şutlarıda sert ve iyi.Eksik olabilecek birşey yok gibi neredeyse ön libero için.Üstelik kuzeyli.Bunun üstü rodri.Acaba hangisi?
![]()
Scott McTominay - Oyuncu profili 25/26
Scott McTominay, 29, İskoçya ➤ SSC Napoli, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 40.00 mil. € ➤ * 8 Ara 1996, Lancaster, İngilterewww.transfermarkt.com.tr
![]()
Sofyan Amrabat - Oyuncu profili 23/24
Sofyan Amrabat, 27, Fas ➤ Manchester United, 2023'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 22.00 mil. € ➤ * 21 Ağu 1996, Huizen, Hollandawww.transfermarkt.com.tr
Savunmadan topu alıp bayağı bayağı oyun da kuruyor.Mctominay.Uzun boylu(korner ve duran toplarda +1 stoper gibi faydası olur)Boyuna göre bayağı hızlı,ikili mücadelede çok iyi,şutlarıda sert ve iyi.Eksik olabilecek birşey yok gibi neredeyse ön libero için.Üstelik kuzeyli.Bunun üstü rodri.
samiyen rt atmış
Acaba duzelir mi diye 7 milyon maasli, 32 yasinda, hizini kaybetmeye baslayan ve ustune sacma sapan triplerde olan negatif enerji sacan bir adami tutmak ne kadar mantikliZaha hakkın hep söylüyorum gülüyorlar bana burada bizde kalırsa bizde prime açacak giderse gittiği yerde bu adam bu kadar kötü topçu değil İngiltere dışına ilk kez çıktı sendrom yaşıyor adam bence tutmamız gerekiyor
Olabilir adam son sözleşmesinde para kazanmak istiyormuş. Bence arabistana gidecekKolpacan terzi:
Rafa silva 5m imza senelik 7.5m maas istiyor
Negatif enerji saçtığınj düşünmüyorum mizacı öyle adamın her takımda öyleydi çok gülen birisi değil maaş konusunda evet doğru ama bu maaşla çokta elden çıkarabileceğimizi de sanmıyorum baştan verilmemeliydi o kadar yüksek maaş ben genede herkesi şaşırtacağım düşünüyorumAcaba duzelir mi diye 7 milyon maasli, 32 yasinda, hizini kaybetmeye baslayan ve ustune sacma sapan triplerde olan negatif enerji sacan bir adami tutmak ne kadar mantikli
Üstüne mi geliyorlar. Burda çete olmuş bunlar ama hepsini dağıtacağım merak etme. Senin yanında ben varimGayet sakinim
Viz gelir tris gider dayi. Olaylara karişma sen sakinÜstüne mi geliyorlar. Burda çete olmuş bunlar ama hepsini dağıtacağım merak etme. Senin yanında ben varim