Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konudan bağımsız olacak ama fikirleri merak ettiğimden GS üyeliği 100 bin TL'ye açılsa kulübe daha faydalı mı olur yoksa kulübe büyük sorunlar mı getirir?

Bence taraftar olarak kendimize elestiride bulunmak istiyorum; 30M+ diyoruz, vs vs. Donup bakinca, Erden Timur icin ortaligi yanina verip, Dursun baskani sıkıstiramadik. Ayni sekilde su anda Cenk Ergün transferde sorumlu olacak, buna karsi da sesinizi yukseltip, ortaligi atese vermedik. Ama o alinsin, bu alinmasin gibi magazinsel tum konularda bunu yapabiliyoruz.

Gün sonunda bu yönetim, bizim aldigimiz ürünler, biletler ve sponsorluklar ile bu isleri yapabiliyor.

Sorgulamiyoruz, keyfi isteklerde bulunuyoruz. Ancak ve ancak olaylara sig bakiyoruz.

Bu sene takım ve futbolcular birlik icinde. Eger yönetim istedigimiz gibi degilse, zorlayalim, sosyal medya uzerinden baski kuralim. Ortaligi atese verelim. Bunu yaparsak, her şey olur. Aksi halde, yali cocugu deyip, taraftarin gazini alarak bu is olmaz.

Dursun baskan artik birseyleri degistirmeli. Yoksa bir grup insanin isteklerini yapmaya degil, 30M+ bizleri yapmaya geldi.

üstat josh brownhilli bir inceleyebilir misin sana zahmet

scout bolumun de kendisine dair baslik var ise, arti eksi denkleminde nacizane gorusumu belirtirim sevgili mahmut.

simdilik , yine de bir seyler degineyim ortaya karisik hatirladiklarim dolayli ;

biz kendisi ile ilgileniyor muyuz - bilmiyorum, ancak, gelirse ; hoca ile beraber en cok *torreira mutlu ve memnun olur.
kendisi tipoloji olarak begendigim oyunculardan. komple orta sahalardan.tam olarak ada futbolu futbolcusu orneklerinden... <<hibrid versatile tandansli >> gerrard, lampard,noble,kalvin phillips, declan rice,,, bizden lucas torreira vb bu baglam da cok begendigim ozelliklerle bezeli isimler.

okan hoca nin sevecegi tipolojilerden.
- bielsa ve moyes'in de cok tuttugu bir oyuncu idi yakin gecmiste(2021~) . bold ozellikleri dolayli bu da anlasilir bir durum.

kapanis anektodu - hayal meyal hatirliyorum , kendisini alt yas grubu ilk zamanlari preston'a gitmeden once -manu akademisi,boyunu yeterli gormedigi icin reddetmisti .
*suan 179,180 olmasi lazim.

saygi ve selamlar.

Ağustos ayının sonlarında hala hoca listeyi yönetime iletti transfer çalışmaları hız kazanacak tarzı kolpaları görme ihtimalimiz yüzde kaçtır ?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

scout bolumun de kendisine dair baslik var ise, arti eksi denkleminde nacizane gorusumu belirtirim sevgili mahmut.

simdilik , yine de bir seyler degineyim ortaya karisik hatirladiklarim dolayli ;

biz kendisi ile ilgileniyor muyuz - bilmiyorum, ancak, gelirse ; hoca ile beraber en cok *torreira mutlu ve memnun olur.
kendisi tipoloji olarak begendigim oyunculardan. komple orta sahalardan.tam olarak ada futbolu futbolcusu orneklerinden... <<hibrid versatile tandansli >> gerrard, lampard,noble,kalvin phillips, declan rice,,, bizden lucas torreira vb bu baglam da cok begendigim ozelliklerle bezeli isimler.

okan hoca nin sevecegi tipolojilerden.
- bielsa ve moyes'in de cok tuttugu bir oyuncu idi yakin gecmiste(2021~) . bold ozellikleri dolayli bu da anlasilir bir durum.

kapanis anektodu - hayal meyal hatirliyorum , kendisini alt yas grubu ilk zamanlari preston'a gitmeden once -manu akademisi,boyunu yeterli gormedigi icin reddetmisti .
*suan 179,180 olmasi lazim.

saygi ve selamlar.
Benim de çok beğendiğim bir isim, yaş ve piyasa değeri + takımının küme düşmüş olması sebebiyle transferi mümkün olabilir gibi geldi.

kampa transfer yetiştiremez bu yönetim.Erden timur bile yetiştiremedi dursun başkandan ümidi olan var mı?

menerimin 6. yıldızı hayırlı olsun bunların düzgün transfer yapacağına inanmıyorum

Zaha’yı komple Abdurrahim Albayrak’a teslim ederim . Ya motive olur show yapar ya da parayı bulu bırakır direk kaçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt