Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 16.863
- 10.143
- 2.168
Son günlerde herkes o kadar gergin ki kimlerle atıştığımi unuttum artık kime layk kime haha atarken dikkat etmem gerekiyor
Kemalim bana hepsinden yarımşar kilo kardişim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son günlerde herkes o kadar gergin ki kimlerle atıştığımi unuttum artık kime layk kime haha atarken dikkat etmem gerekiyor
Reis Harvard'dan mezun olmuş.
üstat josh brownhilli bir inceleyebilir misin sana zahmet
Ben yıldım ya Emre. Her sene challenge gibi geliyor valla geçen sene tüm canlarımı kullandım 0 canla bu işi yürütemem size başarılar diliyorumbu seneyi de mutlaka şampiyon bitirip şımarık yalı çocuğunu yerin dibine sokmamız lazım
Keanu gelip bi "Wake the F* Up Samurai" yapması lazım sana.Ben yıldım ya Emre. Her sene challenge gibi geliyor valla geçen sene tüm canlarımı kullandım 0 canla bu işi yürütemem size başarılar diliyorum
Kero adminim totem yapiyor
Benim de çok beğendiğim bir isim, yaş ve piyasa değeri + takımının küme düşmüş olması sebebiyle transferi mümkün olabilir gibi geldi.scout bolumun de kendisine dair baslik var ise, arti eksi denkleminde nacizane gorusumu belirtirim sevgili mahmut.
simdilik , yine de bir seyler degineyim ortaya karisik hatirladiklarim dolayli ;
biz kendisi ile ilgileniyor muyuz - bilmiyorum, ancak, gelirse ; hoca ile beraber en cok *torreira mutlu ve memnun olur.
kendisi tipoloji olarak begendigim oyunculardan. komple orta sahalardan.tam olarak ada futbolu futbolcusu orneklerinden... <<hibrid versatile tandansli >> gerrard, lampard,noble,kalvin phillips, declan rice,,, bizden lucas torreira vb bu baglam da cok begendigim ozelliklerle bezeli isimler.
okan hoca nin sevecegi tipolojilerden.
- bielsa ve moyes'in de cok tuttugu bir oyuncu idi yakin gecmiste(2021~) . bold ozellikleri dolayli bu da anlasilir bir durum.
kapanis anektodu - hayal meyal hatirliyorum , kendisini alt yas grubu ilk zamanlari preston'a gitmeden once -manu akademisi,boyunu yeterli gormedigi icin reddetmisti .
*suan 179,180 olmasi lazim.
saygi ve selamlar.
O mesajın neresinden totem çıkardın ya.Kero adminim totem yapiyor