- 6 Eylül 2014
- 93.634
- 64.417
- 4.608
Bu Enis fenerli filan miBen Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 üst tura bile çıkmalarını istemiyom kanks yav![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu Enis fenerli filan miBen Ziraat Türkiye Kupası'nda 1 üst tura bile çıkmalarını istemiyom kanks yav![]()
Para lazimAvrupa liginde her sene çeyrek-yarı finali clye tercih ederim
Parayı öyle de yapabiliriz bence oyuncu geliştirmeylePara lazim
kanadanin millersi 23no, ve 8nolu konesi manyak oynuyorlar, ikiside alinsa gikimi cikarmam.
Bu Gökdeniz sevdası nedir kardeşim. Süper ligden ptt ye gitmiş adam.vizyonu yokversinler
Şuana kadar tarihte hiçbir yönetim yok gidip 30+ oyuncuya kontrat ve cüzi bonservis verip risk almak yerine fazla bonservis verip mevkiyi yıllarca garantiye alıp daha genç ve riski az oyunculara yönelmeye çalışan.Her gelen mantıksız is yapıyor,günü kurtarmaya çalışıyor.Bir de üstüne o mevkiyi yıllarca doldurmak için daha fazla para harcanıyor gereksiz yere.Misal sangareye 25 vermiyorsun şimdi ama gidip 4 senede o mevkiye min 50 masraf yapıyorsun.
Ziyeç gitmedi mi daha
Epic fail.Davinson'u satalim - Hummels 2 yil götürür cok da iyi liderlik yapar gecen sezon SL de en fazla ikili mücadele kazanmis final görmüs bir oyuncu
Baska bir türk takiminda görmek istemiyorum
Epic fail.
Herhalde fail olacak, elinde Davinson ve Nelsson varken gidip moruk Hummels'i almak ahmakliktan oteye gitmez. Oyun formatimiza bile uymuyor da o konuya daha girmiyorum.Ekli dosyayı görüntüle 247468
Ekli dosyayı görüntüle 247469
Evet rdas büyük bir fail olur 23/24 sezonunun en formda stoperini almak
Ben Hummels alınsın istemiyom da istenebilir normal 1 şey.Pepe Porto ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadı..Herhalde fail olacak, elinde Davinson ve Nelsson varken gidip moruk Hummels'i almak ahmakliktan oteye gitmez. Oyun formatimiza bile uymuyor da o konuya daha girmiyorum.
Pepe her daim zayif (fiziksel bakimdan) ve atletik bir oyuncuydu, Hummels'in yasindayken hala hizi bir stoper icin gayet ortalama uzerindeydi.Ben Hummels alınsın istemiyom da istenebilir normal 1 şey.Pepe Porto ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadı..