Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beleşe capue cekelim para harcamaya gerek yok.

Şuana kadar tarihte hiçbir yönetim yok gidip 30+ oyuncuya kontrat ve cüzi bonservis verip risk almak yerine fazla bonservis verip mevkiyi yıllarca garantiye alıp daha genç ve riski az oyunculara yönelmeye çalışan.Her gelen mantıksız is yapıyor,günü kurtarmaya çalışıyor.Bir de üstüne o mevkiyi yıllarca doldurmak için daha fazla para harcanıyor gereksiz yere.Misal sangareye 25 vermiyorsun şimdi ama gidip 4 senede o mevkiye min 50 masraf yapıyorsun.

En büyük sorun bu.Artık az ama öz transfer yapmalıyız.ilk aşamada Alternatif kelimesini yasaklamalıyız.İlk önce ilk 11’deki eksikleri belirleyip buralara parayı basacaksın.Ondan sonra duruma göre alternatife bakılır.Zaten çoğu zaman ilk 11’e aldığın oyuncular otamatikman diğer oyuncuları alternatif yapıyor.Her transfer dönemini çorbaya çevirmekten vazgeçmeliyiz.

Mesela yunusda geri dönüyorken hala yerli kanat almanın bir mantığı yok.Buraya para yatırmanın anlamı yok.Bu psrayıda ilk 11 için düşünülen adamlara harcayacaksın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sık... nevzat dönemi forum için kapanmıştır. Zeki uzundurukan haberi paylaşın eğleniriz.

e90e30f8-38c0-4674-993e-ea07525a5edd.webp

IMG_2095.webp

Evet rdas büyük bir fail olur 23/24 sezonunun en formda stoperini almak

Herhalde fail olacak, elinde Davinson ve Nelsson varken gidip moruk Hummels'i almak ahmakliktan oteye gitmez. Oyun formatimiza bile uymuyor da o konuya daha girmiyorum.
Ben Hummels alınsın istemiyom da istenebilir normal 1 şey.Pepe Porto ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadı..

Ben Hummels alınsın istemiyom da istenebilir normal 1 şey.Pepe Porto ile Şampiyonlar Ligi'nde oynadı..
Pepe her daim zayif (fiziksel bakimdan) ve atletik bir oyuncuydu, Hummels'in yasindayken hala hizi bir stoper icin gayet ortalama uzerindeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt