- 1 Mayıs 2018
- 57.622
- 48.410
- 3.873
Hazar buyukada beklente icine girmeyin dedi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fofana falan gaza gelmeyin, yine nerede kadayıf var gidip bulur getirirler. beklentim 0 bile değil
Düşünmem bile
Hazır elden çıkarmak istiyorlarken çökkk
Kohn denen arkadaş as oyuncu olarak görülüyor ise biz on elemeyi bile geçemeyiz bizim takımı izleyip analiz eden herkes soldan zafiyeti görüp ordan oynuyor sağ bek ne kadar elzem ise sol bekte aynı derecede elzem kohn anca yedek olur yada gelişsin diye kiralanirYav herif as oyuncularimi satmayacagiz diyor, digerleri gonderilecek elbet kontenjan icin.
Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Ziyech
Mertens
Icardi
Bunlarin yanina ekleme yapilir.
Üye Görüşü - 2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması
Yeni sezonda malum 12 yabanci kurali devreye gidiyor. Farkli konularda yabanci oyuncular hakkinda nasil bir strateji anlayisimiz olmali diye mesaj atanlar var, en iyisi tek bir konudan devam edelim. Mevcut yabanci listemiz: Muslera Davinson Nelsson Kohn Aurier Torreira Sergio O. Ndombele...www.gscimbom.com.tr
ben sana ilgilenecekleri topçuları söyleyeyimHazar buyukada beklente icine girmeyin dedi
Tam bizlik adamdı. Lakin ölücü şerefsiz it oğlu it Inter beleşe çökmüş.
![]()
Piotr Zielinski - Oyuncu profili 25/26
Piotr Zielinski, 31, Polonya ➤ Inter Milan, 2024'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 10.00 mil. € ➤ * 20 May 1994, Ząbkowice Śląskie, Polonyawww.transfermarkt.com.tr
2 yabanci sol bek icin kontenjan yok. Teknik heyetin aciklamalarina bakinca bir yere gidecegini de sanmiyorum oyle bir tasarrufu yok yonetimin.Kohn denen arkadaş as oyuncu olarak görülüyor ise biz on elemeyi bile geçemeyiz bizim takımı izleyip analiz eden herkes soldan zafiyeti görüp ordan oynuyor sağ bek ne kadar elzem ise sol bekte aynı derecede elzem kohn anca yedek olur yada gelişsin diye kiralanir
Serie A da uzun yillar oynamis oyuncular, pek gitmek istemiyor
Kiralarsin olur biter maasida yüksek değil bonservisine de yüksek bir bedel ödemedik yabancı sol bek şart oğlu şart almaz isek sezonun ilerleyen haftalarında Kaan Ayhani bek olarak görürüz ilk ciddi maçta içinden geçerler bu arkadaşın2 yabanci sol bek icin kontenjan yok. Bir yere gidecegini de sanmiyorum oyle bir tasarrufu yok teknik heyetin aciklamalarina bakinca.
Icardi koşmayan bir oyuncu değil ki sağlam olduğunda mertensle birlikte presi başlatan adam sağlam olduğunda topu önüne atınca bile alıp gidebilen bir adam sakat icardi gibi düşünmemek lazimÖn tarafta koşmayan oyuncu sayısını minimize etmemiz gerekiyor sadece İcardi ikinciyi kaldırmıyor takım.