Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tam bizlik adamdı. Lakin ölücü şerefsiz it oğlu it Inter beleşe çökmüş.

Yav herif as oyuncularimi satmayacagiz diyor, digerleri gonderilecek elbet kontenjan icin.

Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Ziyech
Mertens
Icardi

Bunlarin yanina ekleme yapilir.

Kohn denen arkadaş as oyuncu olarak görülüyor ise biz on elemeyi bile geçemeyiz bizim takımı izleyip analiz eden herkes soldan zafiyeti görüp ordan oynuyor sağ bek ne kadar elzem ise sol bekte aynı derecede elzem kohn anca yedek olur yada gelişsin diye kiralanir

Kohn denen arkadaş as oyuncu olarak görülüyor ise biz on elemeyi bile geçemeyiz bizim takımı izleyip analiz eden herkes soldan zafiyeti görüp ordan oynuyor sağ bek ne kadar elzem ise sol bekte aynı derecede elzem kohn anca yedek olur yada gelişsin diye kiralanir
2 yabanci sol bek icin kontenjan yok. Teknik heyetin aciklamalarina bakinca bir yere gidecegini de sanmiyorum oyle bir tasarrufu yok yonetimin.

2 yabanci sol bek icin kontenjan yok. Bir yere gidecegini de sanmiyorum oyle bir tasarrufu yok teknik heyetin aciklamalarina bakinca.
Kiralarsin olur biter maasida yüksek değil bonservisine de yüksek bir bedel ödemedik yabancı sol bek şart oğlu şart almaz isek sezonun ilerleyen haftalarında Kaan Ayhani bek olarak görürüz ilk ciddi maçta içinden geçerler bu arkadaşın

Bu maliyetler doğru ise saniye düşünmem çekerim Fofanayı. Bıktım artık armudun sapı üzümün çöpü muhabbetinden. Net 3 sene orta saha derdimiz biter. Torri-Fofana.

2-3 milyon olsun diyoruz sonra her sene elden çıkarmaya uğaşıyoruz. Sonra yerine yenisini ara bul, hadi bedava buldun diyelim, imza parası zart zurt gerek yok. Oyuncu gelmeye istekliyse ve 14 milyonsa bonservisi hemen bitirin aga.

ve1cjgf7es391.jpg

Ön tarafta koşmayan oyuncu sayısını minimize etmemiz gerekiyor sadece İcardi ikinciyi kaldırmıyor takım.
Icardi koşmayan bir oyuncu değil ki sağlam olduğunda mertensle birlikte presi başlatan adam sağlam olduğunda topu önüne atınca bile alıp gidebilen bir adam sakat icardi gibi düşünmemek lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt