Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goretzka denen çöp oyuncu Bayern gibi takımda 42 maça çıkmış ortalama 70 kusur dakika oynamış ve hiç bir halt yapamamış
Sadece 6 gol 11 asist yapmış
Allah sizi ıslah etsin goretzkaya da bitik oyuncu denildi ya bizim taraftar berkan ve demirbay izlemeye devam etsin hakkediyoruz

İzlemedikleri oyuncular hakkında yorum yapmasalar aslında kendileri içinde iyi olacak:D

Goretzka‘yi oynadığı maclarin %80 izlemişimdir 4 sefer canlı izledim. Kimse iş yapmaz demiyor zaten ama anlık form grafiği ve oyuncu profili ile gireceğimiz malı yükü karşılaştırdığınız da çok büyük bir soru işareti

Aksine imkansız gibi yorumlar yapan arkadaşlar ezbere yorum yaptığını düşünüyorum

Goretzka da beğenilmediğine göre beklenti Prime Xavi, Modric ya da Kroos..

Muslera
Kumbedi Sanchez Apo Köhn
Ambrabat
Lemina Torreira
Ziyech İcardi Barış
Şu şekilde iki tane 8 ile oynasak özellikle Avrupa maçlarında orta sahada kolay kolay ezilmeyiz...
Bu takımın üçlü orta sahası 0 gol 0 asistin üstüne zor çıkar

Goretzka‘yi oynadığı maclarin %80 izlemişimdir 4 sefer canlı izledim. Kimse iş yapmaz demiyor zaten ama anlık form grafiği ve oyuncu profili ile gireceğimiz malı yükü karşılaştırdığınız da çok büyük bir soru işareti

Aksine imkansız gibi yorumlar yapan arkadaşlar ezbere yorum yaptığını düşünüyorum
Ustad o zaman sen izleme goretzkayi sal gitsin adamı

Vecino ismi çıktı hepiniz Erden Timuru yerin dibine soktunuz

o gece yine beğenmesemde bir sürü laf yedik beeee sırf koruduk diye

ndombele alındı herkes çok büyük marifetmiş gibi vecinodan biz taraftarlar kulubu kurtardık diye caka satıldı
vevinoyu isteyende okan hocaymış sonradan öğrendik

Hey gidi heyyy ikiyüzlülüğe bak

Irfan hocam seni severim ama şuan çok pıs gıcık kaptım sana

Erden Timur boşuna gitmemiş
Adam ne yapsa belli ki yaranamamış
En sevdiklerinden en koruduklarından lafı yemiş

boşuna beni bir icardi korudu ve sevdi dememiş adam

Resim

icardinin yarısından az oynamış

24 goal atmıs

icardinin süresinde oynasa 48 gol atacakmıs

Arda Güler Real'de ligde Vinicius Junior'un 5'te 1'i kadar süre almış ve 6 gol atmış. Onun kadar oynasa 30 gol atacakmış. (Vini Jr. 15 atmış)

Oldu mu? Olmadı...

bats fb kimyası uyumlu oldu
bizle kimyası uyuşmaz

bizede gelmesin fbdede kalmasın

gitsin başka ülkeye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt