Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat sancak bile daha kaliteli bir adam düşünsenize Abdurrahim bey gidip Manchester yöneticileriyle tominay için pazarlık yapıyor 😂😂

hbrler:

1. Lig'in yeni takımı Amedspor yeni sezon için teknik direktör Ersun Yanal ile anlaştı. Ersun Yanal ile anlaşan Amedspor için Younes Belhanda iddiası gündeme geldi. Başkan Aziz Elaldı, Belhanda için açıklama yaptı.

BELHANDA AÇIKLAMASI
Younes Belhanda iddiaları için ise Başkan Elaldı, "Ersun Yanal'ın da içinde olduğu bir transfer komitemiz olacak. Amedspor olarak transferde ilk tercihimiz karakterli futbolcuları kadromuza katmak. Younes Belhanda'yı kadromuzu görmek isteriz. Belhanda çok önemli bir isim. Bu isimlerle görüşme noktasında ne olur bilmiyorum" cevabını verdi.

Galatasaray'da takımdan ayrılması beklenen Portekizli yıldız Sergio Oliveira, hakkında çıkan Eyüpspor iddialarını yalanlamıştı. Oliveira'nın yalanlamasına karşın Süper Lig'in yeni ekibi, Portekizli orta sahanın peşini bırakmadı.

İKNA ETMEYE ÇALIŞACAKLAR

Galatasaray'a kiralama teklifi yapmayı düşünen Arda Turan'ın takımı, 32 yaşındaki orta sahayı da projeyle ikna etmek istiyor. Galatasaray, 2026'ya kadar sözleşmesi olan Oliveira'nın ayrılığına onay verecek. 32 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 24 maçta 2 gol 2 asistlik performans gösterdi.

Dursun bey zavallı Okan hocamı da kandırıyor ve hocam da inanıyor ona, üzüldüm adına. Fecaat bir sezon bizi bekliyor. Hakemlerin puan gaspında demeç veren Nihat Kırmızı, Tff başkanı ülkenin en azılı Galatasaray düşmanlarından Servet Yardımcı, daha önceki moduna dönen, geçen senenin sevgi kelebeği, bu senenin dedikoducu başkanı Dursun Özbek.

Allah yardımıcımız olsun

Şampiyon takımız zaten çok güçlü bir kadromuz var , o yüzden transferde acele edip hata yapmayacağız açıklaması bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt