Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başkana göre 3 transfer olsa 1 orta saha 1 sağ bek 1 yedek forvet 4 olursa +mertens yedeği. .. Satış düşünülmüyor demek ki

Manchester United, Monacolu orta saha oyuncusu Youssouf Fofana'nın transferini güvence altına almak için güçlü bir konumda. (@AlexisBernard10 , @le10sport )

GALATASARAY'DA TRANSFER GÜNDEMİ | Erinç Bilican, Kerem Övet ve Hasan Hüseyin Alimoğlu | Eski Açık​

Dursun Özbek: "Transferde çok sıkı çalışıyoruz. Çünkü bu para bizim için emanet para. Kulübü zora sokacak transferler yapmamaya çalışıyoruz."

Aynen Fofana falan gelir aynen

Derrick/Kazımcan-Abdülkerim-Davinson-Victor-Transfer/Leo Defans

Berkan-Kerem-Eyüp-Lucas-Transfer-Dries Orta Saha/OOS

Kerem Ak.-Yunus-Barış-Hakim-Wilf Kanat

Mauro-Transfer Forvet

gibi bir şey olacak anladığım kadarıyla.

Dogru söylüyor bu arada net bir şekilde.Ben de aynısını söyledim sürekli.Maalesef erden bey bizi yüz üstü bıraktı.Baskan adayı olursa sorulmalı bu mesela bir daha insanları yüzüstü bırakıp gidecek misiniz diye
Bencede haklı ben işimi yapıyorum başarılı miyiz başarılıyız konuşan konuşsun herkes konuşur kervan yürür dese herkes susacak ti öğrenecek daha yeni yonetici

Dursun Özbek: "Transferde çok sıkı çalışıyoruz. Çünkü bu para bizim için emanet para. Kulübü zora sokacak transferler yapmamaya çalışıyoruz."

gecmis olsun

Satmadan nasıl transfer yapacakmış yav yabancı kotası 12. Başlamış yine Galatasaray'ın 1 kuruşunu bile heba etmeyiz edebiyatları. Erden Florya'yı biz yapalım dediğinde auuwww

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt