Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sponsorlar bir kere de ise yarar adam için sponsor olsunlar 5-6 verelim mctominaye

ikinci kampa 1 sağ bek yetiştirsinler tebrik ederim yönetimi. Eylül'e kadar transfer olmaz. Ha bu transfer haberlerine inanmayacağımız anlamına gelmiyor. KAP bildirimi açar beklerdik yoksa. Hepsine inanacağız. Mc tominay fofana dyabala griezman hepsi bizim topçumuz.

mektominay gelmek istemez buyuk iht

yok ya alırız simo şifreli msj attı ya
dün alamayız deniyodu şifreyi çözünce alırız sanıyolar
tominey:
fa cupta liverpul (120 dk) ve m city
ligde m city (2 kez) liverpul chelsea arsenal
clde bayern
maçlarında 90 dk oynamış

Transferlerde baya yavas ilerleyecegiz gibi duruyor. Ondan Nevzat herhalde taraftarin gazini almak icin haftada 1-2 tane gercek disi transfer haber sIkmaya baslar.

Hayallar McTominay falan olur. Agustosun ortasinda kiralik bir adam cekeriz oraya.

GPzmg5xWAAAqraq

Mctominay için x 10 yapın rakamları siz. Cenk Ergün transferiydi.

yok ya alırız simo şifreli msj attı ya
dün alamayız deniyodu şifreyi çözünce alırız sanıyolar
tominey:
fa cupta liverpul (120 dk) ve m city
ligde m city (2 kez) liverpul chelsea arsenal
clde bayern
maçlarında 90 dk oynamış

Care: Nordin Amkarbat plase bir genco

bosuna hayal kuruyoruz

Fofana işinin ben oluru olduğunu düşünüyorum çıkan haberler, spekülasyonlar hepsine bakınca sanki ibre bizden yana gözüküyor ama maliyet kısmı nasıl olur kestirmiyorum.

Yani bu sene 8 numarada pek hata yapacağımızı sanmıyorum muhtemelen oyuncuyu buraya getireceksek bonservis çok sıkıntı olmaz ama maaş kısmı sıkıntılı olabilir.
İbre bize yakın demek doğru değil ama bence de oluru var

Adam ayrılmayı kafaya koymuş ve Monaco da €17-18m bandında bir bonservise razı görünüyor

Oyuncu muhtemelen Euro 24'ün bitmesini ve birkaç büyük transferin olmasını bekler. Sonuçta transfer işi biraz da domino taşı gibi bir yerden biri ayrılınca o takım birine talip oluyor vs. O noktada eğer İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya, Fransa, Portekiz ve Hollanda'nın CL gediklisi takımları ve o seviyenin bir tık altında bulunan takımlar talip olmazsa bence ikna edebiliriz. Yalnız maaşını epey tuzlu tutmak zorunda kalırız ikna etmek için

Atıyorum Fulham gibi bir takım zaten haftalık £100k gibi bir maaş önerecektir. O da vergiden sonra net €3.4m gibi bir maaşa tekabül ediyor. Bizim €4m bandında maaş teklif etmemiz gerekir ikna edebilmek adına

Ha bu senaryonun ihtimali nedir, bunun gerçekleşmesini beklemek mantıklı mıdır, bu maliyetten sonra taraftarın beklentisi medya ve camia baskısı işin sonunu neye çevirir bunlar hep tartışma konusu

O yüzden bana pek akıl işi gibi gelmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt