- 26 Kasım 2012
- 179.492
- 241.845
- 5.688
kendi gibi manyaklar var demek bu simonun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
United gibi loser bir takımdan gelip winner takım nasıl bir hismiş öğrenmeli adam senelerdir eziyet çekiyor.mektominay gelmek istemez buyuk iht
mektominay gelmek istemez buyuk iht
yok ya alırız simo şifreli msj attı ya
dün alamayız deniyodu şifreyi çözünce alırız sanıyolar
tominey:
fa cupta liverpul (120 dk) ve m city
ligde m city (2 kez) liverpul chelsea arsenal
clde bayern
maçlarında 90 dk oynamış
Getirebiliyorlarsa isterlerse kulübü üstüne yapsınlar.![]()
Mctominay için x 10 yapın rakamları siz. Cenk Ergün transferiydi.
İbre bize yakın demek doğru değil ama bence de oluru varFofana işinin ben oluru olduğunu düşünüyorum çıkan haberler, spekülasyonlar hepsine bakınca sanki ibre bizden yana gözüküyor ama maliyet kısmı nasıl olur kestirmiyorum.
Yani bu sene 8 numarada pek hata yapacağımızı sanmıyorum muhtemelen oyuncuyu buraya getireceksek bonservis çok sıkıntı olmaz ama maaş kısmı sıkıntılı olabilir.
Anlamadigim tek nokta. Adayi neden terk etsin?mektominay gelmek istemez buyuk iht
Rekor oyla seçildi. Yetkiyi de verirler herhalde.Florya yetkisi alınmazsa olay çok çirkin yerlere gidebilir bir gecede Kerem €8m Barış €12m Nelsson €11m falan satılabilir
Hiç belli olmaz, muhalefeti hiç beğenmemiş olabilirler. Ayrıca üyelerin yarısından azı oy kullandı Florya yetkisi öyle olmayabilir ama kulüp içi siyasette hiç konuşuluyor mu bilmiyorum tabiiRekor oyla seçildi. Yetkiyi de verirler herhalde.