Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.314
- 16.332
- 1.578
hemşehricilik yapmaSoner Dikmen rotasyonda düşünülmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemşehricilik yapmaSoner Dikmen rotasyonda düşünülmeli
Strasbourg'a Chelsea'den Sağ Bek Transferi Geliyor
Chelsea, Strasbourg'la 17 yaşındaki sağ bek Pedro Lima konusunda anlaşmak üzere: Brezilyalı sağ bek Sport Recife'den 7+3.5 milyon euro'ya transfer edilecek ve sonrasında direk Fransız kulübüne katılacak. Kulüpler arasında şartlar konusunda anlaşma sağlandıktan sonra resmî imzalar atılacak...www.gscimbom.com.tr
Aleix Garcia, Bayer Leverkusen'de
Girona'nın 26 yaşındaki orta saha oyuncusu Aleix Garcia, 18 milyon euro karşılığında Bayer Leverkusen'e transfer oldu. [Fabrizio Romano]www.gscimbom.com.tr
Hiroki Ito, Bayern Münih'te
Bayern Münih, Stuttgart'tan 25 yaşındaki Japon stoper Hiroki Ito'yu kadrosuna kattı! bedeli: € 30m [Fabrizio Romano] Not: 2 sene önce Stuttgart oyuncuyu 400 bin euro'ya transfer etmiştiwww.gscimbom.com.tr
Feyenoord'un Yeni Teknik Direktörü Brian Priske Oldu
Feyenoord'un yeni teknik direktörü, son olarak Sparta Prag’da görev yapan Brian Priske oldu.www.gscimbom.com.tr
Fernando Santos, Azerbaycan Milli Takımı'yla Anlaşmaya Vardı
Son olarak Beşiktaş'ı çalıştıran Fernando Santos, Azerbaycan Milli Takımı'yla anlaşmaya vardı. Azerbaycan Futbol Federasyonu'nun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada milli takım teknik direktörlük görevine Fernando Santos'un getirildiği belirtildi. Açıklamada anlaşma süresine ilişkin...www.gscimbom.com.tr
feramuz kayalar'ın eski kullanıcı adı ne? bende engelli görünüyor ama böyle birini engelledigimi hatırlamıyorum.
Euro 2020ydi galiba ilk kez orada izleyip hayran kalmıştım .. Ama laimerle yanyana pek olmazlar gibi geliyor
Millet yaparken biz
Pl ekiplerine ho deriz
Ünsalferamuz kayalar'ın eski kullanıcı adı ne? bende engelli görünüyor ama böyle birini engelledigimi hatırlamıyorum.
Hiç ok degildi ki iptal olsun ahbapfofana iptal
hatırladım turkucu fotosu vardı
Param kalmadı bu ay çok kötü girdi bana her euro şartSpor gecesine süper chat at foruma selam söyle
hatırladım turkucu fotosu vardı