Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.481
- 659
- 1.898
Bu paketleri çok rahat 30+bonus sıkılır ama bu yönetim becerip getiremez bu adamları malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sirf bu yuzden ayda 15bin fazla para verip sahsi aracla ise gidiyorum.Sabah sabah keçi peyniri gibi kokan insanlar var
Muslera
Davinson
Nelsson
Aurier
Köhn
Torreira
Oliveira
Yusuf demir
Ndombele
Zaha
Tete
Vinicius
İcardi
Ziyech
Ross
Cicaldau
Mertens
Zaniolo
Dubois
Hepsi aktif yabancılar. Tabi sözleşmesi biten kulübüne dönenlerde var @Alper Altun
yabancı sınırına kafa yoruyoruz da s. yardımcı tff başkanı seçilirse fb nasıl isterse öyle olacağından hemfikiriz değil mi
boş bardaktan su içtim az önce
Toplu taşımada değilim hastanede bi kalabalığın içinden geçtim suratıma suratıma vurdu düşün yani, toplu taşımalarda fenalık geçiririm herhaldesirf bu yuzden ayda 15bin fazla para verip sahsi aracla ise gidiyorum.
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 eylüle ndidiyi bile alamadan girmek nasıl olurndidi komik olur
Deneme 1-2-3O kadar çok kişiyi engellemişim ki sayfalarda 2-3 mesaj okuyup hatta bazen mesaj görmeden geçiyorum![]()
yapacak bir şey yok 3 tane çok iyi stoper fazla lüks bizim için şu anBu savunma hattıyla cl’de oynayacağımız muhtemel 10 maçta 27-28 gol yeriz herhalde. Bunlar belini döndürene kadar adamlar 3 pasla kalemize geliyor.
Ayrıca kaan stoperde çok kötü oynuyor. Kendisi de belli ki stoper oynamak istemiyor zaten
Bu ne yav. Seri katil tipi var bunda![]()
Kristian Thorstvedt - Player profile 25/26
Kristian Thorstvedt, 26, from Norway ➤ US Sassuolo, since 2022 ➤ Attacking Midfield ➤ Market value: €9.00m ➤ * 13.03.1999 in Stavanger, Norwaywww.transfermarkt.com
bunu alalım
Nihat Doğanı niye alalım kardesND ile baslayan futbolcu istemiyoruz artik yeter ya
Son cumleni çok beğendim.orayi duzeltmezsek seneyede işimiz zoryapacak bir şey yok 3 tane çok iyi stoper fazla lüks bizim için şu an
hadi sakatlık makatlık oldu bu sene idare ettin seneye edemezsin illa sorun çıkacak
ayrıca yabancı sayısı da problem, yedekte yabancı stoper oturtmak gibi bir olanağımız yok gibi nelsson ya da davi satılırsa yabancı alacağımızı sanmam. yerli iyi stoper bulunursa alınabilir kaan komple joker olarak kullanılır, ben de stoperde çok beğenmiyorum.
golleri stoperlerin yetersizliğinden değil oyun anlayışından dolayı yedik ayrıca