Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Davinson
Nelsson
Aurier
Köhn
Torreira
Oliveira
Yusuf demir
Ndombele
Zaha
Tete
Vinicius
İcardi
Ziyech
Ross
Cicaldau
Mertens
Zaniolo
Dubois

Hepsi aktif yabancılar. Tabi sözleşmesi biten kulübüne dönenlerde var @Alper Altun

Yusuf, Tete, Cicaldau, Ross, Zaniolo, Dubois gider.

Teklif gelirse Oliveira ve Zaha da gidebilir.

Nelsson için de gitmek istediği söyleniyordu, o da satılır.

Yani uygun sayıda oyuncuyu zamanla göndeririz gibi duruyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bugün de 1 hareket yok. Bu beceriksizler transfer yapmayı bırak eldekileri tutsalar yeter. Başkan çıkmış transferler kamp a yetişecek diyor. Ne zaman böyle dese yalan oluyor.

Fofana, thuram, goretzka, graven, Scott mctominay gibi gelmeyecek adamlarla 30 ağustosa kadar uğraşmaktansa ndidi ve amrabat imkanını şimdi değerlendirmek en akıllısı olacaktır.

Hem ndidi hem de amrabat bu takım için gayet iyi ve yeterli topçular. Geçen senede dominguez beğenilmiyordu son güne 120 kiloluk orta saha getirdik.

Bu savunma hattıyla cl’de oynayacağımız muhtemel 10 maçta 27-28 gol yeriz herhalde. Bunlar belini döndürene kadar adamlar 3 pasla kalemize geliyor.

Ayrıca kaan stoperde çok kötü oynuyor. Kendisi de belli ki stoper oynamak istemiyor zaten
yapacak bir şey yok 3 tane çok iyi stoper fazla lüks bizim için şu an

hadi sakatlık makatlık oldu bu sene idare ettin seneye edemezsin illa sorun çıkacak

ayrıca yabancı sayısı da problem, yedekte yabancı stoper oturtmak gibi bir olanağımız yok gibi nelsson ya da davi satılırsa yabancı alacağımızı sanmam. yerli iyi stoper bulunursa alınabilir kaan komple joker olarak kullanılır, ben de stoperde çok beğenmiyorum.

golleri stoperlerin yetersizliğinden değil oyun anlayışından dolayı yedik ayrıca

yapacak bir şey yok 3 tane çok iyi stoper fazla lüks bizim için şu an

hadi sakatlık makatlık oldu bu sene idare ettin seneye edemezsin illa sorun çıkacak

ayrıca yabancı sayısı da problem, yedekte yabancı stoper oturtmak gibi bir olanağımız yok gibi nelsson ya da davi satılırsa yabancı alacağımızı sanmam. yerli iyi stoper bulunursa alınabilir kaan komple joker olarak kullanılır, ben de stoperde çok beğenmiyorum.

golleri stoperlerin yetersizliğinden değil oyun anlayışından dolayı yedik ayrıca
Son cumleni çok beğendim.orayi duzeltmezsek seneyede işimiz zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt