Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ndomp bu sene bir başka gelecek hissediyorum.

Dürüm arası ekmek değil
Ekmek arası dürüm yapacak rakiplerini...

Kulubun kasasina giren paraya bakilir. Sartlar geregi 17 milyonun yarisini direk Benfica'ya yollamalari gerek yani kaliyor 8.5 elde, o paranin da yarisi BB'ye gidecek. 4.250 kaliyor yani ellerine.
Tamam bende onu diyorum ruslar portekize para göndermez bunlar üzerinden giderse ellerinde para da kalmıyor.

Hoş para kalsa ne kalmasa ne ağustosta faiz +anapara taksidini zorunlu bir şekilde ödemek zorundalar. Öyle yada böyle o tarafa para gönderilecek.

jetson yalandan paramı alamadım diyip kontratını fesh edip zenite gitse, zenit de diğer herifi 25e alsa benficaya 0 tl verirler. ben olsam öyle yaparım. fifada gelip bu ne diyemez.
Bunun için parasını alamaması lazım, ihtar çekmesi lazım falan filan 3 aylık mevzu. Birde gedson güvenilmez bir herif bir bakmışsın benficaya da beşiktaşa da kazık atmış ispanyada :asd: :asd:

Benfica yese ne olur yemese ne olur. Resmi kontratta Gedson'u 1 milyon euro gösterdikten sonra Benfica ne yapabilir
Oldu canım daha neler yüzde ellisi 8 milyon verdiğin adamı 1 milyona satıcan fifada okey dicek

Turkiyedeki uyanık emlakcilar gibisin maşallah 10 milyonluk villayı tapuda 500.000 den satıyorlar Allah'tandır artik hepsi ceza yiyor tapu dairesinin yaptığını fifada yapar herhalde

Benfica yese ne olur yemese ne olur. Resmi kontratta Gedson'u 1 milyon euro gösterdikten sonra Benfica ne yapabilir
İyi de tüm satış hakkı beşiktaşta değil ki. Bonservisinin %50si benficada. Adamlar keriz değildir geri alma maddesi bile vardır belki. Teklif onlara da gidecek onay verecekler de öyle satış olacak.

Madem 1 milyona satacaklardı bu zamana kadar niye durdular. Karagümrük ile bu hileyi çevirebilirlerdi. 1 e satıp 6 ay sonra 2.5 milyona geri alırlardı sonra isterse 50 milyona satsın. Bunu yapamadıklarına göre demek ki bir engel var. Keza benficaya da teklifler gitmişti beşşiktaşın rızası olmadığı için satış gerçekleşmedi.

Oldu canım daha neler yüzde ellisi 8 milyon verdiğin adamı 1 milyona satıcan fifada okey dicek

Turkiyedeki uyanık emlakcilar gibisin maşallah 10 milyonluk villayı tapuda 500.000 den satıyorlar Allah'tandır artik hepsi ceza yiyor tapu dairesinin yaptığını fifada yapar herhalde

Tottenham, 40 milyon euroya aldığı N'dombele'yi serbest bıraktı.

Atletico, Greizmann'ın opsiyonu devreye girmesin diye her maç 89. dakika oyundan çıkarıyordu.

Barca, Ffp'ye takılmasın diye Neymar'ın avukatları Neymar'ın çıkışı olan 200 milyon euroyu Neymar adına ödediler, Neymar da bonservisi elinde Barca'yla imzaladı.

Resmiyette nasıl anlaştığına bakar kısacası

hoca her konuşmasında kampa kadar yetişecek transferler diyor .inşalllah olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt