- 1 Ağustos 2009
- 45.079
- 43.747
- 4.258
Araya girmeliyiz Kemalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araya girmeliyiz Kemalim
Bjkye gelsin de gülelim
Yapsınlar sıkıntı yok. Hatta açık açık biz şerefsiz namussuzuz desinler. Fark eden birşey olmaz da Benfica tarafı bu işin arkasını bırakmaz...msjımı okursanız cvba ulaşacaksınız rtaş
Benfica da bunu yiyecek he
Tamam bende onu diyorum ruslar portekize para göndermez bunlar üzerinden giderse ellerinde para da kalmıyor.Kulubun kasasina giren paraya bakilir. Sartlar geregi 17 milyonun yarisini direk Benfica'ya yollamalari gerek yani kaliyor 8.5 elde, o paranin da yarisi BB'ye gidecek. 4.250 kaliyor yani ellerine.
Bunun için parasını alamaması lazım, ihtar çekmesi lazım falan filan 3 aylık mevzu. Birde gedson güvenilmez bir herif bir bakmışsın benficaya da beşiktaşa da kazık atmış ispanyadajetson yalandan paramı alamadım diyip kontratını fesh edip zenite gitse, zenit de diğer herifi 25e alsa benficaya 0 tl verirler. ben olsam öyle yaparım. fifada gelip bu ne diyemez.
Oldu canım daha neler yüzde ellisi 8 milyon verdiğin adamı 1 milyona satıcan fifada okey dicekBenfica yese ne olur yemese ne olur. Resmi kontratta Gedson'u 1 milyon euro gösterdikten sonra Benfica ne yapabilir
İyi de tüm satış hakkı beşiktaşta değil ki. Bonservisinin %50si benficada. Adamlar keriz değildir geri alma maddesi bile vardır belki. Teklif onlara da gidecek onay verecekler de öyle satış olacak.Benfica yese ne olur yemese ne olur. Resmi kontratta Gedson'u 1 milyon euro gösterdikten sonra Benfica ne yapabilir
Bjk, Gedson ve Bahtiyar'ı paket olarak satıyor. İkisi için planlanan rakam 25 milyon euro. Bahtiyar'ı 24, Gedson'u ise 1 milyon euro olarak gösterip Benfica'ya 500 bin euro falan vermeyi planlıyorlar
Oldu canım daha neler yüzde ellisi 8 milyon verdiğin adamı 1 milyona satıcan fifada okey dicek
Turkiyedeki uyanık emlakcilar gibisin maşallah 10 milyonluk villayı tapuda 500.000 den satıyorlar Allah'tandır artik hepsi ceza yiyor tapu dairesinin yaptığını fifada yapar herhalde
33 mu? Ben 28 falan diye biliyordum.