Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson un bonservisini tamamı eziklerde olsa söylediğiniz bir şekilde olur. Ama ortaklık mal gibi adam. Şimdi benim bir işletmem var 50 50 ortağız ortağım hisselerini başka birisine çokmucuz fiyattan devrediyor. Öncelik hakkı benim deyip o fiyattan elinden alırım hissesini sttir çeker gönderirim...

Siz sonraki satıştan pay ile bonservis in yarısı olayını karıştırıyorsunuz...

Gedson un bonservisini tamamı eziklerde olsa söylediğiniz bir şekilde olur. Ama ortaklık mal gibi adam. Şimdi benim bir işletmem var 50 50 ortağız ortağım hisselerini başka birisine çokmucuz fiyattan devrediyor. Öncelik hakkı benim deyip o fiyattan elinden alırım hissesini sttir çeker gönderirim...

Siz sonraki satıştan pay ile bonservis in yarısı olayını karıştırıyorsunuz...
Bjk Zenit olayında danışıklı bir şeyler dönüyor diye tahmin ediyorum.

Simdi soyle dusun, yarin ben oto galericiye gidip desem: "bana 2 araba lazim"

Hangi araba diye sorduklarinda soyle diyorum:

bana bir adet Audi RS6 Avant, 150 bin euro etiketi duruyor

bir tane de esime istedim Ford KA , fiyati 10 bin euro.

Galericiye soyle bir teklifim oldu:

"Audi icin faturaya 10 bin euro odedigimi yazin

Ford KA icin 150 bin euro"

Sence Vergi dairesi benim pesime adam takar mi takmaz mi?

Otomobil alınca dediğin olabilir ama futbol farklı bir sektör tabi. Daha dün Ali Koç ile Aziz Yıldırım Tv'de yaptıkları dümenleri anlattılar.

Kaldı ki bu dümenleri Gs de yapıyor Bjk de Avrupa'daki kulüpler de

Kardeş sen sonraki satıştan pay ile bonservis hakkının yarısı olayını karıştırıyor olabilirsin. O iş öyle değil. O rakamı Benfica nın da kabulnetmesi gerekiyor. Etmezler...

Benfica'nın BJk'nin satışına müdahil olmak gibi bir hakkı olmadığı transfer gerçekleştiğinde açıklanmıştı.

Diyelim ki Bjk Gedson'u satmadı. Oyuncunun kontratı bitti, Gedson bonservisini eline aldı. Benfica zorla Bjk ile Gedson'un sözleşmesini uzattıracak mı?

Ya da Bjk Tottenham'ın N'dombele'ye yaptığı gibi oyuncunun sözleşmesini feshetti. Benfica ne diyebilir

Nerde açıklandı. Alır o zaman Benfica kendisi 1 milyona...

Diyelim ki Bjk Gedson'u satmadı. Oyuncunun kontratı bitti, Gedson bonservisini eline aldı. Benfica zorla Bjk ile Gedson'un sözleşmesini uzattıracak mı?

Ya da Bjk Tottenham'ın N'dombele'ye yaptığı gibi oyuncunun sözleşmesini feshetti. Benfica ne diyebilir

Ben de ister topçuyu 1 milyon euroya satarım, ister 20. Fifa'nın oyuncuların satış rakamları için rayici varsa söyle de bilelim
Ahkam kesmeye gerek yok inşallah yaparlarsa görürüz sonucunu fifada uefada gücün yoksa yapistirirlar cezayı Türk takımının karşında benfica var bazı işler takımına ülkesine göre isler

Madem Benfica'nın satışta söz hakkı var, şu ana kadar hiç Bjk rakam için Benfica'nın onayını bekliyor ya da Zenit Benfica'nın da olurunu aldı gibi haberler niye duyulmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt