- 3 Haziran 2015
- 53.935
- 61.937
- 3.963
Küçükpenisgilleri kabul edersem ceza kalkacak mı admirimtam olarak bu sebepten dolayi atilmis olabilirmisin?
arkadasa 1 gun nobet cezasi verelim bence @Recep Özbek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Küçükpenisgilleri kabul edersem ceza kalkacak mı admirimtam olarak bu sebepten dolayi atilmis olabilirmisin?
arkadasa 1 gun nobet cezasi verelim bence @Recep Özbek
Bu olmalıKolpapenisgiller kabul edersem ceza kalkacak mı admirim
Tüm haklarının sende olmadığı topçuyu 1 e nasıl satacaksın? %50 sini mi 1 e verecek?
Bjk Zenit olayında danışıklı bir şeyler dönüyor diye tahmin ediyorum.Gedson un bonservisini tamamı eziklerde olsa söylediğiniz bir şekilde olur. Ama ortaklık mal gibi adam. Şimdi benim bir işletmem var 50 50 ortağız ortağım hisselerini başka birisine çokmucuz fiyattan devrediyor. Öncelik hakkı benim deyip o fiyattan elinden alırım hissesini sttir çeker gönderirim...
Siz sonraki satıştan pay ile bonservis in yarısı olayını karıştırıyorsunuz...
Kardeş sen sonraki satıştan pay ile bonservis hakkının yarısı olayını karıştırıyor olabilirsin. O iş öyle değil. O rakamı Benfica nın da kabulnetmesi gerekiyor. Etmezler...Satış hakkı tamamıyla Beşiktaşta
Simdi soyle dusun, yarin ben oto galericiye gidip desem: "bana 2 araba lazim"
Hangi araba diye sorduklarinda soyle diyorum:
bana bir adet Audi RS6 Avant, 150 bin euro etiketi duruyor
bir tane de esime istedim Ford KA , fiyati 10 bin euro.
Galericiye soyle bir teklifim oldu:
"Audi icin faturaya 10 bin euro odedigimi yazin
Ford KA icin 150 bin euro"
Sence Vergi dairesi benim pesime adam takar mi takmaz mi?
Kardeş sen sonraki satıştan pay ile bonservis hakkının yarısı olayını karıştırıyor olabilirsin. O iş öyle değil. O rakamı Benfica nın da kabulnetmesi gerekiyor. Etmezler...
Nerde açıklandı. Alır o zaman Benfica kendisi 1 milyona...Benfica'nın BJk'nin satışına müdahil olmak gibi bir hakkı olmadığı transfer gerçekleştiğinde açıklanmıştı
Nerde açıklandı. Alır o zaman Benfica kendisi 1 milyona...
tabi ki var rayici. cas'a açılan tek taraflı fesih davalarında tazminat neye göre belirleniyor?Ben de ister topçuyu 1 milyon euroya satarım, ister 20. Fifa'nın oyuncuların satış rakamları için rayici varsa söyle de bilelim
tabi ki var rayici. cas'a açılan tek taraflı fesih davalarında tazminat neye göre belirleniyor?
Ahkam kesmeye gerek yok inşallah yaparlarsa görürüz sonucunu fifada uefada gücün yoksa yapistirirlar cezayı Türk takımının karşında benfica var bazı işler takımına ülkesine göre islerBen de ister topçuyu 1 milyon euroya satarım, ister 20. Fifa'nın oyuncuların satış rakamları için rayici varsa söyle de bilelim
hangi kontratta yazan hangi bedel?Kontratta yazan bedele göre belirleniyor
Feshettiğin kontrattahangi kontratta yazan hangi bedel?