Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alakası yok işte şampiyonlar ligi formatı değişti maç sayısı arttı icardi gerekirse şampiyonlar ligi maçları varken ligte kulübede oturup dinlenecek böyle forvet alacaksın diyelimki 3.hafta icardi sakatlandı 3 ay yok ne yapacağız

2 tane üst düzey santrfor şart batshuayi olmasa geçen sene fener ikinci yarı başında havlu atardi
İcardi 2 sezondur da sezon içinde kafa izinlerine çıkıyor. Kaldı ki bazı maçlarda Mertensi de dinlendirmen gerekecek. Mertens zaten OS’de üstün olduğumuz her maç 2.forvet gibi oynuyor.

Pres oyununu en iyi oynayabileceğin forvet ligde Batshuayi. Yedek forvetin as forvetinin yarısı kadar bile iyi olmadığı için iki senedir uğraşıp duruyorsun.

Görüşlerinize saygı duyuyorum ama şahsi fikrimce Bakambu'nun daha gencini bulup yolumuza devam edelim derim. Eğer takımda Icardi varsa ve sakat değilse her maç 11 oynar bunun tersinin olması pek mümkün değil ve bu rolü kabullenecek bir yedek forvet bulmak işleri kolaylaştırır.

Bu koçların Galatasaraylı bir evladı yoktur umarım...
Koçların evladı tam olarak değil ama sayılabilecek biri olarak İpek Kıraç var. Sıkı bir Galatasaray taraftarıymış.

Doğru duymuşsunuz. Çocukluğumdan beri Galatasaray sevgisiyle büyüdüm. Galatasaray benim için yalnızca bir futbol kulübü değil; çok köklü bir geçmişi olan, çok daha büyük bir değerler bütününü ve vizyonu temsil eden, ülkemizin en kıymetli markalarından. Türkiye’nin en iyi eğitim kurumlarından biri ve binlerce genç her yıl hem çok iyi bir eğitim alarak hem de aydınlık ve çağdaş değerlerle mezun oluyor. Gerçekten gurur duyuyorum bu camianın bir parçası olduğum için. Tabii bunun yanında taraftar yanım da var; Galatasaray’ın her maçını büyük bir heyecanla takip ediyorum. Küçük yaşlarımda bir Galatasaray marşının sözlerini yazmıştım, daha sonra bu marş çok popüler oldu. Ancak annem sözlerin bana ait olduğunun bilinmesini istememişti. Ve tabii ki mayıs ayları geldiğinde her Galatasaraylı gibi ben de sarı kırmızı bayrağımı asacağım günü iple çekiyorum.

Kaynak

İnan Kıraç ın oğlu mu bu? O bile bela anasını satayım...
Kızıydı. Evlat edinilmişti sanırım Suna Kıraç(Koç) tarafından. Hatta annesi mirasını kendisine bıraktı bu yüzden İnan Kıraç kendisine dava açmış evlatlıktan ve mirastan reddedilmesi için. Koç holdingde hissesi annesinin bıraktığı miras ile birlikte %10'u geçmiş Ali Koç'un %3-3.5 falandı sanırım.

Kızıydı. Evlat edinilmişti sanırım Suna Kıraç(Koç) tarafından. Hatta annesi mirasını kendisine bıraktı bu yüzden İnan Kıraç kendisine dava açmış evlatlıktan ve mirastan reddedilmesi için. Koç holdingde hissesi annesinin bıraktığı miras ile birlikte %10'u geçmiş Ali Koç'un %3-3.5 falandı sanırım.
Kan bağı yoksa acilen kulüple ilişkilendirilmeli. Koç servetini biraz da biz sömürelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt