Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bats’a 5 verelim demiyorum ama Sefere 1 kiralama 2,2 maaş; Vinicius’a yarım sezon için 0,6 kira+0,6 maaş; Bakambu’ya 0,7 kira+1,5 maaş ödedik. Hiçbirinden de katkı alamadık. Az vereceğiz diye parayı çöpe attık 2 yıldır. Bu sene aynı hata yazılmaz umarım
Bakambu’yu oynatmadıkki doğru düzgün.

Oradaki mevzu az vermek olduğunu sanmıyorum, yedek kalacak belki 1000 dk oynamayacak adam alıyorsun bari kanat oynayabilen birini alsınlar ya da Antonio gibi kanattan öne devşirme birisi.

Assignon-Köhn bekleriyle şlde averaj takımı oluruz. Sağ beke adam akıllı defansif birini alsınlar yoksa Kaan Ayhanla devam ederiz orda

cityden umarım kalvin philips'i isteme hatası filan yapmayız , herif maşallah tosun gibi kafada herhalde bırakmış futbolu.Gitsin Leeds'i premier lige çıkarmaya çalışsın

ben olsam bizden topcu almam

direk cürüge cıkıyor bizden giden
Bizde sakatlık sorunu olmadı bu sene pek. Sıkıntı onlarda yener İnce ve ekibini de alsınlar o zaman. Tam tersi bize gelenlerde sıkıntı oldu hep... Zaha ziyech aurier...

Sakatlık deyince aklıma geldi... Ulan hull ile hazırlık maçı yapıp torreira dan olmuştuk ön elemelerde... Yine küfredesim geldi acura

cityde o mevkide rodri kovaceviç ve nunez var galiba.Rodri değildir kova da değildir nunez sanmıyorum.Muhtemnelen levis genç sağ bek kirallık istedik.Onlarda hadi kardeşim hadi diye uğurlamışlardır bizi
Lewisi vermez pep rodri zaten hayır nunezi 60 milyona aldılar vermezler verseler bile bize degil kovayı da kullanıyor hem de maası çok kısacası city den kimseyi alamayız sıkmıs oturma organından :asd:

Lewisi vermez pep rodri zaten hayır nunezi 60 milyona aldılar vermezler verseler bile bize degil kovayı da kullanıyor hem de maası çok kısacası city den kimseyi alamayız sıkmıs oturma organından :asd:
esas merak ettiğim citynin rodriden sonra makalele sonrası real yada yaya toure sonrası barça sendromu yaşayacak mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt