Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet kurtulamadık bu heriften
Geçen van Bommel’in oğlanın videolara denk geldim, iş var gibi. Hollanda orta saha için doğru ülkelerden bence; hep kaliteli orta saha çıkarıyorlar ama bilmiyorum son durumu. Kanat forvet konusunda ise dediğin gibi durumTabi arada cikiyor dedigin gibi, genel olarak ama cogu balon
Senelik 1.7M € brut kazanmis en son.Guido’yu bile ikna edebileceğimizi sanmıyorum.
Çok yüksek maaşa belki.
Bir kez olsun selam ver be adam,ne inatçısınGuido’yu bile ikna edebileceğimizi sanmıyorum.
Çok yüksek maaşa belki.
Erden başkan olsa umudun olur muydu renkdaş?Guido’yu bile ikna edebileceğimizi sanmıyorum.
Çok yüksek maaşa belki.
Adam kariyer kontratını yapma peşinde yav 2.5 falan olası değil.Senelik 1.7M € brut kazanmis en son.
2.5M €'ya kabul edebilir belki.
Gerci orasi da oyle sonucta bonservisi elinde. Belki 3.5'a falan olabilir zaten daha fazlasini vermezdim.Adam kariyer kontratını yapma peşinde yav 2.5 falan olası değil.
İmza parasina bagli bence. Yuksek tutarsan 2,5 olabilirSenelik 1.7M € brut kazanmis en son.
2.5M €'ya kabul edebilir belki.
Kim gelir onurumİlkay bize düşmez uçmayalım.
Gerçekçi hedeflere odaklanalım
Kim gelir onurum