Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Mustafa Canaslan

Hocamın 6/8 tarifi ile ilgili söylediklerini dinledin mi

Sana demiştim düz 6 peşinde koşmayıp toreirayı da 8e atmayacak diye

Okan Hocanın başlığına yazmıştım;

''Transfer işinin hocaya bırakılması iyi ama Orhan Uluca ile yaptığı söyleşide yer yer tutarsızlıklar sergilemesi dikkatimi çekti.

6-8 için ne istediğini anlayamadım. 6 ağırlıklı birini istediğine dair sözler de söyledi, Orhan Uluca' nın yönlendirmesiyle sık sık rakip ceza sahası içine giren profilde birini istediğini de.

Geçen sezon Rashica' nın katkısından stayişle bahsetti, son ana kadar takımda tutulmasını istediğini söyledi; elde o tipte tek bir kanat oyuncusu yok ve buna dair bir planlama varmış izlenimini de vermedi.

Bütün planlamayı anlatmasını ummadım ama hocanın bu işlere bakış açısı, biraz doğaçlamaya müsait gibi geliyor...''

Alan kontrolü yerine hücuma çıkma özelliği gelişkin birinin transfer edilmesi hata olur. Denk ve daha güçlü takımlara karşı neler yaşandığını gördük ki UCL maçlarında adeta iki kişilik performans ortaya koyan Sacha Boey gibi bir canavardan artık mahrumuz ve yerine öyle birinin alınma ihtimali de yok. Final pasları konusunda hiç de parlamayan bir bek için Bayern o yüzden ısrarcı oldu zaten.

İstediğin kadar pozisyona gir, hatta birkaç gol de at istersen yine fark etmez. Atletik performans yetersizliğinden dolayı 50. dakikada pili biten bir takım o mecrada zorlanır. Üzerine takım savunmasında zaafiyet verirsen de attığından fazla yemen kaçınılmaz olur. İçerideki Bayern maçını, ilk yarıyı 2-0 önde kapatsak da kazanamazdık mesela. Stoperlere ve Torreira' ya bu kadar yük bindirilmez; onlar da birer insan sonuçta...

Zanionun kiralama bedeli 10M altında olmamalı.

Ne transferi kulup elden gidiyor demeye baslarlar yakinda

inatla görmezden geliyorlar
bu yönetim maaşları ödeyemeyecek
kimi alırlarsa alsınlar bu yaşanacak
iletişimde rezilliğin dibine vuracağız

ayriyeten İcardiye saracaklar bunuda görecek herkes
Erden Timurun her yarattığına saldıracaklar
çocuğun bilerek parasını ödemeyecekler gitsin diye
özellikle bir iki erden timur göndermesi yaptığında iyice kinlenecekler

bu kötü insanların ne boyutlarda kötü olduğunu dursunu öne atıp ona laf sokturtmalarından anlanabilir
bunlar dursun özbekide erden timur üzerinden taraftara yedirio yiyip başa gelecekler tüm ihaleyi ona yıkacaklar!

badem bıyıklı sinsi çıktı
erden timurun yüzüne gülüp
kendi gsyiad cemiyetlerinde farklı konuşuyormuş!

Bu sene kanat satışı rekoru kıracağız gibi geliyor. Takımdan bir dönem içinde 4-5 kanat oyuncusu ayrılacak sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt