- 3 Haziran 2015
- 56.788
- 65.915
- 4.143
Bi bilsem Cihangir KardeşKesin mi kemalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bi bilsem Cihangir KardeşKesin mi kemalim
Biraz Megalomania mi ne var Dursun'da. Herif cikip, yetkiyi vermezseniz bankalar birliginde cikamayiz ve transferler zor olur diye orda insanlari tehdit edebilir mi sence?Bu arada transfer falan zerre umrumda değil
Dursun’un her şeyi ben yaptım tripleriyle çıkıp her yerde ahkam kesmesine sinir oluyorum. Boş atıyor.
Haziran sonu bu adama kesinlikle yetki falan verilmemeli
Fofana ismi geçtiğinden dolayı çok vasat geliyor. Yanlış beklenti oluşturdukları için kim gelse beğenilmeyecek şimdi.Ndidi'yi ister misin amirim ?
Öyle bir şey derse bizim kongre hayatta vermez yetkiyi.Biraz Megalomania mi ne var Dursun'da. Herif cikip, yetkiyi vermezseniz bankalar birliginde cikamayiz ve transferler zor olur diye orda insanlari tehdit edebilir mi sence?
Ben malımı bilirim
Bu çocuğa 30 m euro verdi Milan, süre bile vermedi doğru düzgün.Milan, 23 yaşındaki Belçikalı hücum oyuncusu Charles De Ketelaere'nın Atalanta'ya transfer olduğunu açıkladı.
Bonservis: 26 Milyon €
inşallah söyler öyleÖyle bir şey derse bizim kongre hayatta vermez yetkiyi.
Haldun Simavi gibi düşmanın evine kadar giren gazetecilerden başkanın kucağından inmeyenlere geldik.Aşağılık satılmış herif geçen gün dursun özbek erden timurdan cok daha iyi bir gsli falan diyodu.
Gazeteciligi de ayaklar altina aldilar
Bence Nevzat yeni ogrenmisDursun bey yeni öğrendi heralde euro2024 olduğunu…
Geneli öyledir, yönetim kimse ona yanlarlar. Nevzat’ın 2010larda lakabı baykuştu, yönetimle mi ne arası bozuk diye kötü haberler yazıyormuş sürekli.Aşağılık satılmış herif geçen gün dursun özbek erden timurdan cok daha iyi bir gsli falan diyodu.
Gazeteciligi de ayaklar altina aldilar
Agustos ta pat diye erken secim yapsakBu arada transfer falan zerre umrumda değil
Dursun’un her şeyi ben yaptım tripleriyle çıkıp her yerde ahkam kesmesine sinir oluyorum. Boş atıyor.
Haziran sonu bu adama kesinlikle yetki falan verilmemeli
Soumare Fofana gibi bir hype ile EPL yapmıştı diye hatırlıyorum. Hedefimiz bu tip oyuncular olmalı. Oralarda denenmiş ama yer edinmemiş, yeterince genç. Fransız altyapılı fizikli vs.Kaya Temel: "Dubois, Galatasaray ile devam etmeyi düşünmüyor."
Kaya Temel: "Galatasaray'ın ön libero için Boubakary Soumaré'ye ilgisi var."