Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yıllık 150 milyon dolar verip neymar mı getiriyormuşuz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu arada transfer falan zerre umrumda değil

Dursun’un her şeyi ben yaptım tripleriyle çıkıp her yerde ahkam kesmesine sinir oluyorum. Boş atıyor.

Haziran sonu bu adama kesinlikle yetki falan verilmemeli
Biraz Megalomania mi ne var Dursun'da. Herif cikip, yetkiyi vermezseniz bankalar birliginde cikamayiz ve transferler zor olur diye orda insanlari tehdit edebilir mi sence?

Milan, 23 yaşındaki Belçikalı hücum oyuncusu Charles De Ketelaere'nın Atalanta'ya transfer olduğunu açıkladı.

Bonservis: 26 Milyon €

Dursun’a yetkiyi vermezlerse başkan olmasının bir anlamı kalmıyor. Boşuna seçilmiş oluyor. Zaten sırf bu yetkiyi almak için başkan oldu. Takımı düşündüğünü zannetmiyorum.

Milan, 23 yaşındaki Belçikalı hücum oyuncusu Charles De Ketelaere'nın Atalanta'ya transfer olduğunu açıkladı.

Bonservis: 26 Milyon €
Bu çocuğa 30 m euro verdi Milan, süre bile vermedi doğru düzgün.

Sonra bundan bir halt olmaz demedi, verdi güzel bir sistem takımına hop çıkardı yatırımı.

Mesela gerekirse para vererek, oynama şartıyla Alanya’ya kiralasaydık Cicaldau’yu, kesin parlatırdı kendini oradan.

Ntvspor denen dandik oluşum Dursun Özbek'in resmiyle "Galatasaray'ın eli kolu bağlandı" diye haber manşeti girmiş. Tıklıyorsun günün spor manşetleri gibi gazetelerin bugünkü spor sayfaları çıkıyor bir sürü ancak hiçbirinde öyle bir manşet de yok. Neden o manşeti yazmışlar belli değil. Google'da aratıyorum 'Galatasaray'ın eli kolu bağlandı" diye, Ntvspor'un manşeti hariç başka bir gazetede falan haber de çıkmıyor. Sayfalardaki küçük haberlerde bile göremedim..

Kovacic'i almışken Bruno Fernandesle Leao'yu da alalım.Mbappe keşke Real Madridle anlaşmasaydı onu da alırdık biz..

Aşağılık satılmış herif geçen gün dursun özbek erden timurdan cok daha iyi bir gsli falan diyodu.

Gazeteciligi de ayaklar altina aldilar
Geneli öyledir, yönetim kimse ona yanlarlar. Nevzat’ın 2010larda lakabı baykuştu, yönetimle mi ne arası bozuk diye kötü haberler yazıyormuş sürekli.

Bunlar neyse de Levent ağabeyin de bunu yapmasına şaşkınım biraz, Dursun’un bizim anlamadığımız bir vibe’ı var herhalde

Kaya Temel: "Dubois, Galatasaray ile devam etmeyi düşünmüyor."

Kaya Temel: "Galatasaray'ın ön libero için Boubakary Soumaré'ye ilgisi var."
Soumare Fofana gibi bir hype ile EPL yapmıştı diye hatırlıyorum. Hedefimiz bu tip oyuncular olmalı. Oralarda denenmiş ama yer edinmemiş, yeterince genç. Fransız altyapılı fizikli vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt