- 1 Haziran 2015
- 27.533
- 19.108
- 2.148
sıkıntıya lüzum yok. eldeki takım iyi. önceki yıllar gibi çok fazla soru işareti yok
hallederiz
hallederiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 yil onceki ornegi mi veriyorsunGomis aldık haziran 2017nin başında
En kötüsüde almak için oyuncu alacaklar.Sırf taraftarı susturma amaçlı.Lig biteli 3 hafta olmak üzere sadece 2 transfer konusu açıldı durumun sıkıntısını bu bile gösteriyor taraftarın bile yönetime güvenmediği ortamda yönetim zaten kendine bile güvenmiyordur.
Transfer döneminde şu sıralamada bir oyalama yöntemi göreceğiz muhabirlere paso haber verilecek onlarda sürekli umutlu söylemler yapıp taraftarı uyutacak.
Kampa kadar yetişecek > İyi oyuncular için Euro 2024 bitişini bekliyoruz > Limitler yok Şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız gerekiyor > Son gün fiyatlar ucuzlasın yıldızlar geliyor > Ömer Bayramlar, Ndombeleler hoşgelmiş.
Onu da cenk ergun başarmış iste7 yil onceki ornegi mi veriyorsun
10 yilda bir oluyor bizde oyle.
Rafet Silvan Galatasaray'da
bıyığı var diye adamı güvensiz ilan ettilerBu adam hepinize kapak yapacak bekleyin
Niye 3Batşuaui gelirse 3 kişiye forma
Biyigini bile kiskandilar adamın. Geçen sene hamburgerci ndombele geldi son gün. Coguda tutmadı yabancıların.bıyığı var diye adamı güvensiz ilan ettiler
Motz böyle dediyse kesinlikle bir yerlerde bir sıkıntı var demektirsıkıntıya lüzum yok. eldeki takım iyi. önceki yıllar gibi çok fazla soru işareti yok
hallederiz
erden başkanı severiz ederiz de sezon başı yaptığı transferlerle kulübü rahat 20-25 m euronun altına soktuBiyigini bile kiskandilar adamın. Geçen sene hamburgerci ndombele geldi son gün. Coguda tutmadı yabancıların.
Bu heriften umutluyum
Param o kadarNiye 3
Ben iletişimi iyi o yüzden beğeniyorum Erden Timuru zaten. Sponsorlar kazandırdı. O iste çok iyierden başkanı severiz ederiz de sezon başı yaptığı transferlerle kulübü rahat 20-25 m euronun altına soktu
daha iyisinden belentim olmadığı için mis gibi transferler olur. 10 noya da satışlar olursa 6-7 civarı bi adam çek, sağ beki yine 5-6 mye çöz tamamdırBedelsiz Ndidi ve Iheanachoyu hic hayir demem bu arada
biraz imza parasi ve normal sozlesme
Iki mis gibi bedelsiz transfer