Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop zaniolo için 10m demiş

Yönetim talimatı vermiş alıştırmaya çalışıyo bizi bunlar 10a satacak zanioloyu

Araya da bissakayı batşuayiyi sıkıştırmış yalandan bunlarla oyalanalım diye

Dursun bizi de savunucuları gibi saf sandı heralde
3 sene daha sözleşmesi olan 24 yaşındaki italya mt ilk 11 oyuncusu. Hatta italyanın en etkili ofans oyuncusu.

Bu kadar mal olunmaz, adamı kiralasan bi 5 kağıt daha alırsın zaten. 2 ay daha transfer sezonu açık.

Hojberg son sezon baya formsuz sonra hayal kırıklığına ugramasin cok isteyenler diye yazıyorum
Alayi formsuz olsa nolur adam premier ligte üst düzey dünya kadar maça çıktı
Fred de unitedda formda değildi
Geldi fark yarattı Bu tip üst düzey takımlardan gelen oyuncular bizim ligte yürüse fark yaratiyor

Yav fener alsin højbjerg'i , o tarz biri icin 'calim' adina manyakca paralar vermeye luzum yok, gidip sunu alalim biz:

Bu adamın bir defosu yoksa niye boşa çıktığını anlayamadım ama bazen oluyor öyle işler. Oyuncu kulübünden ayrılmak istiyorsa bonservisini eline alıp pazarlık gücünü artırmayı tercih ediyor vs. Uçuk kaçık imza parası ve maaş talebi yoksa gayet iyi bir seçenek olur. O bölge oyuncusu için yaşın bekler kadar önemi yok. 2-3 yıllık kontrat verilip katkı alınabilir pekala ve yapılan tasarrufla başka mevki transferlerine bütçe aktarılmış olur...

prime Zaha'ya epl'de hop kardeşim nereye diyebilen ender beklerden, Zaha'nın baş belası

Karşınızda Aaron Wan-Bissakaaaaaa

Alayi formsuz olsa nolur adam premier ligte üst düzey dünya kadar maça çıktı
Fred de unitedda formda değildi
Geldi fark yarattı Bu tip üst düzey takımlardan gelen oyuncular bizim ligte yürüse fark yaratiyor
Yürüyen adam hiçbir yerde fark yaratmaz. Ndombele ile oynayalım madem...

Bu adamın bir defosu yoksa niye boşa çıktığını anlayamadım ama bazen oluyor öyle işler. Oyuncu kulübünden ayrılmak istiyorsa bonservisini eline alıp pazarlık gücünü artırmayı tercih ediyor vs. Uçuk kaçık imza parası ve maaş talebi yoksa gayet iyi bir seçenek olur. O bölge oyuncusu için yaşın bekler kadar önemi yok. 2-3 yıllık kontrat verilip katkı alınabilir pekala ve yapılan tasarrufla başka mevki transferlerine bütçe aktarılmış olur...
Burada bir kaç üye yazmıştı sanırım Barcelona ile görüşmüş devre arasında, sözleşmeni uzatma sezon sonu beleşe transfer olursun gibisinden.

Sonra FFP sorunları gibi şeylerden ötürü vazgeçmisler galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt