Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 5.421
- 4.136
- 673
Tolgay konusunda ısrarcı mısınYani rakiplerin son 10 yılına baktığımda bizde olsun diyeceğim talisca,aboubakar ve 2016-2017 tolgay oldu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tolgay konusunda ısrarcı mısınYani rakiplerin son 10 yılına baktığımda bizde olsun diyeceğim talisca,aboubakar ve 2016-2017 tolgay oldu
Q7 ve viscanın o listede olmaması üzücü.Yani rakiplerin son 10 yılına baktığımda bizde olsun diyeceğim talisca,aboubakar ve 2016-2017 tolgay oldu
Qauresmayi seviyorum,fatih hoca isteseydi bizdeydi 2013te.mustafa sarigulun küçük oğlu duyum vermişti ya twitterdaQ7 ve viscanın o listede olmaması üzücü.
Çipli top nedir yav?
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Joao felix tr ye düşecekse biz araya girelim o profilde topçu yok pekBu arada Fener'in transfer listesinde bunlar varmis:
Lindelof
Joao Felix
Højbjerg
Lewandowski
Depay
3 sene daha sözleşmesi olan 24 yaşındaki italya mt ilk 11 oyuncusu. Hatta italyanın en etkili ofans oyuncusu.Rodop zaniolo için 10m demiş
Yönetim talimatı vermiş alıştırmaya çalışıyo bizi bunlar 10a satacak zanioloyu
Araya da bissakayı batşuayiyi sıkıştırmış yalandan bunlarla oyalanalım diye
Dursun bizi de savunucuları gibi saf sandı heralde
Alayi formsuz olsa nolur adam premier ligte üst düzey dünya kadar maça çıktıHojberg son sezon baya formsuz sonra hayal kırıklığına ugramasin cok isteyenler diye yazıyorum
Yav fener alsin højbjerg'i , o tarz biri icin 'calim' adina manyakca paralar vermeye luzum yok, gidip sunu alalim biz:
Yürüyen adam hiçbir yerde fark yaratmaz. Ndombele ile oynayalım madem...Alayi formsuz olsa nolur adam premier ligte üst düzey dünya kadar maça çıktı
Fred de unitedda formda değildi
Geldi fark yarattı Bu tip üst düzey takımlardan gelen oyuncular bizim ligte yürüse fark yaratiyor
Burada bir kaç üye yazmıştı sanırım Barcelona ile görüşmüş devre arasında, sözleşmeni uzatma sezon sonu beleşe transfer olursun gibisinden.Bu adamın bir defosu yoksa niye boşa çıktığını anlayamadım ama bazen oluyor öyle işler. Oyuncu kulübünden ayrılmak istiyorsa bonservisini eline alıp pazarlık gücünü artırmayı tercih ediyor vs. Uçuk kaçık imza parası ve maaş talebi yoksa gayet iyi bir seçenek olur. O bölge oyuncusu için yaşın bekler kadar önemi yok. 2-3 yıllık kontrat verilip katkı alınabilir pekala ve yapılan tasarrufla başka mevki transferlerine bütçe aktarılmış olur...
96-2000 efsane takımın orta sahasından biriSquat ne abi