Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burada bir kaç üye yazmıştı sanırım Barcelona ile görüşmüş devre arasında, sözleşmeni uzatma sezon sonu beleşe transfer olursun gibisinden.

Sonra FFP sorunları gibi şeylerden ötürü vazgeçmisler galiba.
Bildiğim kadarıyla hedef büyütüp Sociedad’taki Merino’yu almaya çalışıyorlar. Xavi kalsaydı o Busquets tarzı birini istediği için imzalayacaklardı ama Flick, Kimmich Merino tarzı adamları almış listeye. Alabilirler mi bilmiyorum

Alayi formsuz olsa nolur adam premier ligte üst düzey dünya kadar maça çıktı
Fred de unitedda formda değildi
Geldi fark yarattı Bu tip üst düzey takımlardan gelen oyuncular bizim ligte yürüse fark yaratiyor
Fred’in devamlılığı yok. Kolay sakatlanıyor, performansı istikrarlı değil. Bu sezon daha aşağı gider performansı. 1. Senesi idare eder, 2. senesi maaşıyla başına bela olur. Gitmeyi falan düşünmez. Yeni bir adam bulmak zorunda kalırsın.

Burada bir kaç üye yazmıştı sanırım Barcelona ile görüşmüş devre arasında, sözleşmeni uzatma sezon sonu beleşe transfer olursun gibisinden.

Sonra FFP sorunları gibi şeylerden ötürü vazgeçmisler galiba.
Epeydir izlemedim ama bildiğim gibiyse, mesela en az 12-15 milyon bonservis verilecek Amrabat' tan daha çok içime siner ki ondan da bonservis dönüşü ihtimali pek olmayacaktır zaten. Dediğim gibi, 30 yaş bir DM için asla sorun değil. Aklımdaki profile uyan bir futbolcu, Torreira ile iyi anlaşması da muhtemeldir. Hatta geçenlerde bu bölge için G. Amerikalı oyuncu bakılmasını istemiş, öncelikli tercihimin Arjantin-Uruguay olduğunu belirtmiştim. Brezilyalılardan çok değişik tipler çıkabiliyor, dikkat etmek gerekir diye de eklemiştim...

Better-Call-Saul-retirement-home-600x338.jpg

Soyunma odasında bu ekibe taktik verirken Okan Buruk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt