Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin samet nalbant olduğunu fark eden masum gscliler:

Blablablakoç.gif
megaphone.gif

Futboldaki önemli hayalim dediği yere en bitik haliyle Avrupa’da çok talep almazken son kontrat almaya gelecekmiş :D

Mertens falan da o yaşta son kontratına geliyor zaten ne güzel hayalleriniz varmış sizin öyle :D

ya ANK bir yürü git ya ... cümlelere bak.

Bakin hic bir takim 4 sene üst üstte sampiyon olamaz. Biz simdiye kadar sansimizinda yardimiyla bu isi kurtardik.

Ben 4. senemizde stratejimizi değistirmemiz gerektigini dusunuyorum. Bu sene kendi transfer listemizi bosverelim ve bjk ile fenerin ilgiledigi is yqpacak adamlara yönelelim.

Mal misin doruk diyeceksiniz. Cok ciddiyim. 4. Senemizde sampiyonluk sansimizi en yuksege cikartmamizin yolu iyi adam bulmak degil. Rakiplerimizin bulabilecegi iyi adamlari ele gecirmek?

ilkayı transfer çalımı olarak fbye kitlemek gerek 2 milyon fazla verseler koşa koşa gider büyük gsli ilkay zaten

Futboldaki önemli hayalim dediği yere en bitik haliyle Avrupa’da çok talep almazken son kontrat almaya gelecekmiş :D

Mertens falan da o yaşta son kontratına geliyor zaten ne güzel hayalleriniz varmış sizin öyle :D

geçen sene aklın nerdeydi ulan
milletin fantezisi olduk ya olaya bak. 35 yasındaki adama min 4m verir bizimkiler deliririz sonra

bence ilkay son vedalari gordukten sonra para icin fb’yi sececek topcu degil

Bakin hic bir takim 4 sene üst üstte sampiyon olamaz. Biz simdiye kadar sansimizinda yardimiyla bu isi kurtardik.

Ben 4. senemizde stratejimizi değistirmemiz gerektigini dusunuyorum. Bu sene kendi transfer listemizi bosverelim ve bjk ile fenerin ilgiledigi is yqpacak adamlara yönelelim.

Mal misin doruk diyeceksiniz. Cok ciddiyim. 4. Senemizde sampiyonluk sansimizi en yuksege cikartmamizin yolu iyi adam bulmak degil. Rakiplerimizin bulabilecegi iyi adamlari ele gecirmek?
fenerin 2 senedir izlediği politika bu renktaş. Sonucu pek hayırlı olmadı

Fred, skiminski, amrabat, skriniar, tadic, dijiku gibi adamları gs ve bjk almasın diye fazla fazla para verip durduk yere 100 milyon soktular kendilerine

Sonuçta 2 senedir aldıkları bir tane kupa sapı bile olmadı

Muslera'nın Duygusal Vedası, Galatasaray'da Iñaki Peña İçin Kapıyı Aralıyor​

38 yaşındaki Uruguaylı kaleci Fernando Muslera, Galatasaray'da geçirdiği 14 sezonun ardından kulübe veda etti. Bu süre zarfında 8 Süper Lig şampiyonluğu, 6 Türkiye Süper Kupası ve 5 Türkiye Kupası olmak üzere toplamda 19 kupa kazandı ve 550 maçta forma giyerek kulüp tarihine geçti.

Muslera'nın ayrılığı, Galatasaray'ın kaleci pozisyonunda yeni bir dönem başlatıyor. Bu bağlamda, Barcelona ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Iñaki Peña'nın adı ön plana çıkıyor. Barcelona'nın Espanyol'dan Joan Garcia'yı transfer etme planı ve Szczesny ile sözleşme yenileme düşüncesi, Peña'nın kulüpteki geleceğini belirsiz kılıyor. Ter Stegen'in durumu da hâlâ netleşmiş değil.

26 yaşındaki Alicante doğumlu Peña, 2021-22 sezonunun ikinci yarısında Muslera'nın sakatlığı nedeniyle Galatasaray'a kiralık olarak gelmişti. Süper Lig'de 6, Avrupa Ligi'nde ise 2 maçta forma giydi ve özellikle Barcelona'ya karşı gösterdiği performansla dikkat çekti. Profesyonelliği ve karakteriyle de olumlu izlenimler bıraktı.

Muslera'nın vedasıyla birlikte Galatasaray, kaleci pozisyonu için yeni bir isim arayışına girdi. Peña'nın daha önceki başarılı performansı ve mevcut durumlar göz önüne alındığında, Galatasaray'ın onun transferi için adım atması muhtemel görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt