Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutlamalar vs iyi hos guzel, eglendik, uzulduk vedalarimizi yaptik.

Ilk merakim bu morata olaylarinin egrisi dogrusu nedir tam. X te sacmasapan dalga gecenlerde olmus cunku
Üzerinde en çok durulan, çocuğunun tanıklık ettiği olay sonucu çok etkilenmesi, Morata'da çocuğunu öyle görünce basıp gitmiş. Yönetim de tavır almış.

Bakayoko, Ivanoviç, Romulo'yu alabilirler gibi Sane'de yüksek maaşa düşük bir ihtimal ama bence PL yapacak diğerlerini bilemem. Muani, Gnabry imkansız diğer adamı bilmiyorum.
Ivanovic ve Romulo’yu Koç almaz. Bakayoko PL yapar. Ayrıca kulübünde kalsa CL oynayacak. Fener net alamaz onu. Sane’de de aynı durum var. Araplara CL oynayacağım demiş. Tottenham’ı CL’ye gidince gidebilir dendi falan. Bunlar boş boş para sıkacak bu sene. Hedefi olmayan oyuncuları alacaklar. Yine Arabistan’dan topçu bekliyorum bunlara. Kafada topu bitirmişlerinden

Üzerinde en çok durulan, çocuğunun tanıklık ettiği olay sonucu çok etkilenmesi, Morata'da çocuğunu öyle görünce basıp gitmiş. Yönetim de tavır almış.
En basta hastalanmis dendi..
Sonra korktu dendi..
Yonetim neyin tavir kafasinda? Dursun'un torunlardan birisine olsa tum ceketliler ordu gibi giderlerdi...

Boyle salak sacma sey icin oyuncu ile kusulmez.

Tabii asli astarini bilmiyoruz.

En basta hastalanmis dendi..
Sonra korktu dendi..
Yonetim neyin tavir kafasinda? Dursun'un torunlardan birisine olsa tum ceketliler ordu gibi giderlerdi...

Boyle salak sacma sey icin oyuncu ile kusulmez.
Yani şampiyonlukta anılmaması büyük ayıp. İçerler haliyle. Çözülebilir bir sorun da bizim yönetim fiyasko eline yüzüne bulaştırır.

Ivanovic ve Romulo’yu Koç almaz. Bakayoko PL yapar. Ayrıca kulübünde kalsa CL oynayacak. Fener net alamaz onu. Sane’de de aynı durum var. Araplara CL oynayacağım demiş. Tottenham’ı CL’ye gidince gidebilir dendi falan. Bunlar boş boş para sıkacak bu sene. Hedefi olmayan oyuncuları alacaklar. Yine Arabistan’dan topçu bekliyorum bunlara. Kafada topu bitirmişlerinden
Santrafora Mitroviç'i net alırlar. Ben bir de Arapladan ayrılıyorsa Mane hamlesi bekliyorum onlardan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt